Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki viszi biciklin kisgyer...

Van aki viszi biciklin kisgyereket vagy babajat?

Figyelt kérdés
hatulra felszerelt ullesen vagy elol viszitek,biztonsagos nem estetek meg el?
2015. máj. 23. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hátul ülésben ,nem estünk el.
2015. máj. 23. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindig hátul viszem, vittem a gyerekeket. Soha nem estünk el.
2015. máj. 23. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem, meg a húgomat is vitt anya, első, hátsó ülésünk is volt. Egyetlen egyszer estünk el, amikor bedugtam a lábam a küllők közé. Nagyon fájt, de bajom nem lett.
2015. máj. 23. 14:12
 4/9 anonim válasza:

engem anya vitt mindig hátsó üllésben, egyszer estünk el, de akkor tél volt, véletlen jeges úton mentünk. nem lett nagy baj, mind a ketten egyben maradtunk, én egy picit sírdogáltam, anya megijedt, meg 1-2 helyen beütöttük magunkat, ennyi történt :)

a húgomat is sokszor vitte, arra jobban emlékszem már, mert kettőnk között van 12 év. velük sose történt semmi ilyesmi, és autó hiányában csak biciklivel tudtak mindenhova menni :)

kb biztonságos, dehát balesetek bármikor, bárkivel, bárhol megeshetnek, nem lehet őket elkerülni :)

2015. máj. 23. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Hátulra felszerelt rugózó ülésben, láthatósági mellény az ülésen, meg lámpa. nem estünk el. Forgalomban azért lehetnek necces helyzetek, vannak autósok, akik a gyerekre sincsenek tekintettel. Szóval ne a gyerekkel magad mögött kezdj el megtanulni biciklizni, de ha rutinos vagy, akkor nem vészes.
2015. máj. 23. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi 3an vagyunk tesok, reggel ugy mentunk oviba, bolcsibe, hogy a legnagyobb tesom, aki akkor 6 eves volt, elol ment biciklivel. Kisebbik batyam, aki akkor volt 4, anyukam mogott ult, en meg anyukam elott, en 2 eves voltam. Kalandos lehetett, sosem estunk el
2015. máj. 24. 00:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Hátul vittem, de NEM csomagtartóra szerelhető ülésen, mert annak rossz a rugózása, hanem vázra szerelhetőn. OK baby 10+ ülést használtunk. Volt, hogy elestünk a jeges úton, de az ülés megvédte, mert van egy kis íves pereme oldalt, és mindig ez a perem ütközött a földdel, a gyerkőc nem. Egyszer egy autó is lesodort minket az útról, de akkor sem lett semmi bajunk. 1-től 5 éves korig használtuk az ülést. Csak egy valamit nem szerettem gyereküléssel: tolni a biciklit. Ugyanis ha kibillent, baromi nehéz volt egyensúlyba hozni gyerekkel nehezítve. Volt is rá példa, hogy úgy dőlt el a bringa gyerekestül, hogy én közben toltam...
2015. máj. 24. 07:35
 8/9 anonim ***** válasza:
6os valaszolo vagyok. Most jutott eszembe, hogy kb 4-5 eve setaltam az utcan es ment elottem egy no. Tolta a biciklijet, hatul ult a babaja. Egyszer csak letort az egesz ules a helyerol, es a baba fejre esett a betonon. Gondolom ez inkabb szuloi mulasztas volt, mint pl gyari hiba, vagy valami, de ez a kep nekem beleegett az agyamba, ahogy a kisgyerek feje koppant a betonon.
2015. máj. 24. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elöl jobb, a vázon, egyrészt a szülő karjai között van, másrészt lehet beszélgetni, és lát is előre a gyerek.
2015. máj. 29. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!