Szerinted felelőtlenség így szállítani a gyereket biciklin?
Nem egyszerre szállították őket, hanem külön, külön.
Így néz ki a kosár:
Csak simán ültek benne.
Nekem ezzel az a bajom, hogy hátul van. Egy 2,5 éves gyerek meglát egy cicát, már mutatja is, aztán mi tartja az ülésben? Ez a baj ezzel.
Bevallom, ha sietünk én is szabálytalanul szállítom a 3 évesem, előttem, a vázon ül. De ott közrefogja kezem-lábam és látom, hogy kapaszkodik-e.
Nincs gond ha a gyereknek a lába előre lóg az anyja oldalához és tud kapaszkodni a rács két oldalával.
Én biztosan nem ültetnék bele 2 és fél éves gyereket, ha lenne 3 és fél 4 éves gyerek és hirtelen megoldás lenne akkor nem lenne vele semmi baj 4 éves gyereknek már sokkal több az esze a kapaszkodáshoz.
Bár ez attól függ hogy mióta szállítja így az anyja, lehet hogy már megszokta hogy kapaszkodni kell.
Budapest útjain nehezen tudnám ezt elképzelni, de vidéken, kisvárosban/faluban igen.
Rokonod, ismerősöd az illető? Szólj neki, hogy nem tetszett neked a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!