Szerintetek felelőtlenség?
16 hónapos a lányom. Nem overált vettem neki, hanem egy vastag kabátot.
Tegnap álltam a boltba a pénztárnál, egy idegen anyuka odajött hozzám. Elkezdte mondani, hogy mért az overálon spórolok. Hát köpni-nyelni nem tudtam.
Szerintetek tényleg overált kellett volna vennem?
Én is kabátot készülök venni a 2 éves lányomnak.Majd ha nagy mínuszok lesznek akkor kap overált is.
Egyébként mrg senkinek semmi köze hozzá,hogy mit adsz a gyerekedre.Biztos nagyon kiosztottam volna a "tökéletes anyukát"
Alap esetben én is kiosztottam volna.
De koraterhes vagyok, örülök ha hányás nélkül kijutok a boltból:D meg még ez a szuka is betámadott. Nem hittem a fülemnek.
Édes istenem, micsoda bunkó!!!
És ha van otthon egyébként overálod, csak most épp ezt adtad rá?? Hogy jön bárki idegen ahhoz, hogy megmondja, hogy mit adj a gyerekre, meg hogy mit vegyél? Hát én is elküldtem volna melegebb éghajlatra, az tuti...
Egyébként nekem 7 hónapos a lányom, és én is kabátot vettem neki, már csak azért is, mert a gyerekülésbe nem lehet belekötni egy nagy rakás ruhával, a kabátot meg egyszerűen le tudom róla venni. Mások véleménye meg baromira nem érdekel. Én egy picit szoktam melegebben öltöztetni a gyereket, mint amit én felveszek, abból kiindulva, hogy a babakocsiban ő nem mozog annyit, főleg ha elalszik. De max egy réteggel adok rá többet, szerintem nem fog úgy se megfázni...
Ne is foglalkozz vele, talán segíteni szeretett volna (vagy csak fontoskodni) az anyuka.
Én is vastag télikabátot adtam a kisfiamra 1,5 évesen és külön overall nadrágot. Így mikor vásárolni mentünk, csak levettem a kabátját és kényelmesen rohangált.
Most, hogy már bölcsis lett, vettem egy egybe overallt a bölcsibe, hogy mikor kint játszik ne csússzon fel a kabátja és otthonra vettem 2 részes sí overallt.
Szóval ne bánkódj, jól csináltad.
A következő babához gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!