Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek felelőtlenség?

Szerintetek felelőtlenség?

Figyelt kérdés

16 hónapos a lányom. Nem overált vettem neki, hanem egy vastag kabátot.

Tegnap álltam a boltba a pénztárnál, egy idegen anyuka odajött hozzám. Elkezdte mondani, hogy mért az overálon spórolok. Hát köpni-nyelni nem tudtam.

Szerintetek tényleg overált kellett volna vennem?

2012. okt. 29. 09:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti mondtam volna neki, hogy én aztán olyan alapos anya vagyok, hogy az overált már megvettem, most veszek egy vastagabb kabátot a biztonság kedvéért. Na erre varrjon gombot. Ő csak nem spórolni akar egy plusz kabáton? Biztos elhúzott volna a sunyiba.
2012. okt. 29. 10:37
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gratulációt, holnap töltöm a 12 hetet:)

Nos tényleg nem vettem neki overált, és nem is tervezem, hogy veszek. Elég vastag a kabátja, ha nagyon hideg lesz, bőven alá tudom majd öltöztetni. Hozzá vannak jó vastag nadrágai is. Nem hinném, hogy megfázna. Egyébként isten ments, hogy a gyereken spóroljak.

2012. okt. 29. 10:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ránéztem volna, hogy : Hozzám beszél? Ha igen, akkor kérem, foglalkozzon a saját dolgával legyen kedves! Oszt arrébb álltam volna....
2012. okt. 29. 11:31
 14/19 A kérdező kommentje:
Először csak néztem, aztán felfogtam, hogy mi is történt. Utána hátat fordítottam neki, mintha nem történt volna semmi, persze nagyon ideges voltam.
2012. okt. 29. 11:33
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

Azért az overálon elgondolkodnék. Oké, hogy vastag a kabátja, és van vastag nadrágja is, amit rá tudsz adni, de az overál hihetetlen jó találmány. Nem lóg ki a dereka a gyereknek, nem megy be a hideg, elég egy könnyed aláöltözetet ráadni és arra az overált. Sokkal könnyebben tud mozogni benne, és most az Aldiban szuper jót lehet kapni, 2.999 Ft-ba kerül összesen. Én tavaly vettem ott tök véletlen, idén már szeptembertől vártam, hogy mikor lesz benne az újságjukban. Meg is vettem tegnap mindkét gyereknek.

A beszólós anyukához no comment. Senkinek semmi köze, hogy miben járatod a gyereket.

2012. okt. 29. 12:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

az overál valóban elengedhetetlen, tavaly volt -20 fok, az overál alá a vastag nadrágot adtam, szóval az majd tényleg kell.

de nem most, ráér az a minuszban, addig meg a bélelt naci és a vastag kabát elég, én is így viszem ki a 3 évesemet, az overált akkor vesszük majd elő ha szakad a hó és minusz van :)

de tényleg gondolkozz majd el ezen, szakadó hóban hiába adsz rá bélelt nacit, szánkózás közben átázik és hideg is, az szerintem is felelőtlenség lenne egy 1,5 évest egy sima bélelt naciban kivinni csúszkálni, de még messze vagyunk ehhez, boltba menet bőven elég még a bélelt kabát :)

2012. okt. 29. 12:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Későbbiekben tényleg jól jöhet majd az overáll, de ezt csak te tudod igazán eldönteni. Tegnap nem volt még olyan hideg, én is vastag kabátban, harisnyában, farmerben vittem ki a fiamat. Ha most ráadod, mit adsz rá majd, ha igazán hideg lesz? Két overállt? Még jó, hogy annyira ráért a hölgy, volt ideje veletek foglalkozni. Az eszem áll meg az ilyen embereken.
2012. okt. 29. 13:36
 18/19 A kérdező kommentje:

Hóba nem fogom vinni, azt majd csak jövőre:)

És a kabát hosszított tehát nem megy be alá a hideg.

2012. okt. 29. 14:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hah, nekem is beszóltak az overall miatt. Konkrétan hangosan gondolkodtam egy üzletben, hogy overallt vagy kabátot vegyek a kislányomnak, amikor elkezdte forgatni a szemeit az eladó, hogy ha jót akarok a gyereknek akkor overallt veszek. 18 hónapos a kislányom , van egyébként overallja de egyelőre még csak télikabátot adtam rá tegnap. Majd ha tényleg akkora fagyok lesznek, akkor jöhet az overall. De hogy ezért miért kell beszólni????
2012. okt. 29. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!