Szerintetek felelőtlenség?
16 hónapos a lányom. Nem overált vettem neki, hanem egy vastag kabátot.
Tegnap álltam a boltba a pénztárnál, egy idegen anyuka odajött hozzám. Elkezdte mondani, hogy mért az overálon spórolok. Hát köpni-nyelni nem tudtam.
Szerintetek tényleg overált kellett volna vennem?
Köszönöm a gratulációt, holnap töltöm a 12 hetet:)
Nos tényleg nem vettem neki overált, és nem is tervezem, hogy veszek. Elég vastag a kabátja, ha nagyon hideg lesz, bőven alá tudom majd öltöztetni. Hozzá vannak jó vastag nadrágai is. Nem hinném, hogy megfázna. Egyébként isten ments, hogy a gyereken spóroljak.
Azért az overálon elgondolkodnék. Oké, hogy vastag a kabátja, és van vastag nadrágja is, amit rá tudsz adni, de az overál hihetetlen jó találmány. Nem lóg ki a dereka a gyereknek, nem megy be a hideg, elég egy könnyed aláöltözetet ráadni és arra az overált. Sokkal könnyebben tud mozogni benne, és most az Aldiban szuper jót lehet kapni, 2.999 Ft-ba kerül összesen. Én tavaly vettem ott tök véletlen, idén már szeptembertől vártam, hogy mikor lesz benne az újságjukban. Meg is vettem tegnap mindkét gyereknek.
A beszólós anyukához no comment. Senkinek semmi köze, hogy miben járatod a gyereket.
az overál valóban elengedhetetlen, tavaly volt -20 fok, az overál alá a vastag nadrágot adtam, szóval az majd tényleg kell.
de nem most, ráér az a minuszban, addig meg a bélelt naci és a vastag kabát elég, én is így viszem ki a 3 évesemet, az overált akkor vesszük majd elő ha szakad a hó és minusz van :)
de tényleg gondolkozz majd el ezen, szakadó hóban hiába adsz rá bélelt nacit, szánkózás közben átázik és hideg is, az szerintem is felelőtlenség lenne egy 1,5 évest egy sima bélelt naciban kivinni csúszkálni, de még messze vagyunk ehhez, boltba menet bőven elég még a bélelt kabát :)
Hóba nem fogom vinni, azt majd csak jövőre:)
És a kabát hosszított tehát nem megy be alá a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!