Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Autóba elölre mikortól lehet...

Autóba elölre mikortól lehet a gyereket ültetni gyerekülésbe?

Figyelt kérdés

5éves fiamat lehet?

Az óvónő a szintén 5évesét ott szállitja gyerekülésbe.Ezek szerint lehet akkor?

Most született meg a tesó,igy hátul 3-an nehezen férünk el,ezért gondoltam hátha lehetne elöl utaznia.

Hl tudnék ennek utánajárni?Vagy tudja itt esetleg valaki szabad e?

köszönöm!

2015. jún. 1. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs korhoz kötve, szabad elöl utaztatni a gyereket, megfelelő gyerekülésben, de menetiránynak háttal csak akkor, ha nincs vagy ki van kapcsolva a légzsák. Valahol olvastam erről egy cikket, megpróbálom megkeresni.
2015. jún. 1. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs légzsák elől, vagy kikapcsolható már hordozóban is oda lehet tenni. Gyerekülésben pedig bármikor, az már más kérdés, hogy kevésbé biztonságos mint hátul. Ill, ha isofixes nem biztos, hogy oda tudod úgy rögzíteni.
2015. jún. 1. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:

A gyerek méretének megfelelő gyerekülésben lehet elöl szállítani. Eddig is lehetett, csak sokan szerették ezen verni a nyálukat.

[link]

2015. jún. 1. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
2015. jún. 1. 13:21
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Akkor nem büntethet meg ezért a rendőr?

A nagyot szeretném elölre tenni.Igazából egy egyszerű gyerekülése van,nem tudom azzal is lehet e elöl?Linkelem melyik az.

Tehát ha nem lehet kikapcsolni a légzsákot nem utazhat elöl?Megkérdem majd a páromat,mert fogalmam nincs ki lehet ekapcsolni.

[link]

2015. jún. 1. 13:23
 6/11 anonim ***** válasza:
A légzsák kikapcsolhatósága a hordozó esetében fontos, mivel azt csak háttal lehet bekötni. Nagyobb gyerekülés esetében, amennyiben menetiránnyal egyezően van, nem szükséges.
2015. jún. 1. 13:34
 7/11 A kérdező kommentje:
ja értem,köszönöm!
2015. jún. 1. 13:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Ebben az ülésben simán lehet elöl utaztatni.

És ne kapcsoljátok ki a légzsákot.

2015. jún. 1. 13:36
 9/11 A kérdező kommentje:
szuper!köszönöm!
2015. jún. 1. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt kifejezetten rosszul szerepelt a törésteszten, ez a típus nem túl biztonságos. Ha tudtok, vegyetek másikat, mert ütközésnél nem igazán védi a gyereket.

2015. jún. 1. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!