Egy 6 éves gyereknek Lego Ninjago-t vagy Bionicle-t vagy Chima-t vegyek inkább?
Figyelt kérdés
Milyen sorrendben jönnek ezek a típusú legók a gyerek érdeklődésében?2016. jan. 30. 08:08
1/8 anonim válasza:
attol függ melyiket szereti.a ninjago-t elég nehéz összerakni,.de a 7 évesemnek ez nem kihivás.ő ezt szereti mesében is nézni azért ezt vettük
2/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy érdekli -e. Az én pont ennyi idős fiamnak a Star Wars jöhet minden mennyiségben, a felsoroltak nem nagyon hozzák lázba.
3/8 anonim válasza:
Nálunk 6 évesen a Chima volt a sláger, de most hogy bejött a Star Wars őrület, most áttért arra.
4/8 anonim válasza:
6,5 évesnek karácsonyra Star Wars kellett, de kapott Lego Creator 8-12-est is és az végül tovább lefoglalta.
5/8 anonim válasza:
Ninjagot latta mar, ettol fuggetlenul a City-t szereti, Ninjagobol csak figurak vannak. Creator is nagyon jo, amit elottem emlegettek. Szerintem nezz kis keszleteket, es kiderul, h melyik jon be neki.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! A creatorok nekem is nagyon szimpatikusak. Lehet inkább egy olyat veszek :o)
2016. jan. 31. 06:14
7/8 anonim válasza:
Creátort,és city én is jobbnak tartom .
8/8 anonim válasza:
Chima úgy tudom egyenlőre már nincs, csak a pár megmaradt:)
5évesen chima, most ninjago van a terítéken, és egyedül építette fel a fiam a templomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!