Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi időt töltesz egy nap a...

Mennyi időt töltesz egy nap a gyereknek meseolvasással , hány éves a gyermeked?

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
5 éves a kislányom, mi rábízzuk, amennyit igényel! Van, hogy egy 15 perces mese alatt elalszik és olyan is volt ketten felváltva (ő kérte így) 1 órát meséltünk neki! Olyan is volt, hogy egyáltalán nem volt hozzá kedve, akkor csak beszélgettünk meg simiztem a hátát.
2016. jan. 7. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 3 éves a fiam, 1 éves a lányom. Attól függ, mennyire igénylik, mennyire mozgalmas vagy éppen ittho bújós napunk van. Még mindketten itthon vannak velem. A fiam (és úgy tűnik, a kislányom is) igazi könyvmoly, képes egész meséket elmesélni nekem. De azt is imádják, ha én olvasok. Vannak napok, amikor összességében több órát is olvasással töltünk.
2016. jan. 7. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
1,5 eves napi kb 1,5 ora de elosztva mert nem tud még olyan hosszan figyelni
2016. jan. 8. 06:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most 4,5 éves. Az esti fix meseolvasás fél-1 óra, attól függ, mikor sikerül ágyba kerülni. Nap közben is szoktunk, de az sokkal változóbb, hogy mikor mennyit.
2016. jan. 8. 06:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Esti meseolvasás van napi fél óra kb. 3 és 6 évesek. Mindegyikük választ egy mesét meg én is, így 3 mesével alszanak el.
2016. jan. 8. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hét éves, fél óra, de regényt olvasunk már.
2016. jan. 8. 13:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Az én kétéves esti mese a fix félórás , napközbeni pedig 1 -2 óra átlagban Tv-ben nem néz mesét.
2016. jan. 10. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

A mese olvasás, társasjáték, a legjobb.

Szerintem napi egy óra kellene, de ez nálunk sincs sajnos mindig meg.

2016. jan. 16. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!