Ha kellő mértékben hisztizik, akkor a gyerek akarata érvényesül?
Engem nagyon zavar, hogy rengeteg helyen alapból az van, amit a gyerek akar, és ha nem, akkor is hiába mondja a szülő határozottan, hogy nem, a gyerek üvölteni, hisztizni kezd, es ezt a szülők annyira nem bírják, hogy egy idő után beadják a derekukat.
Én most várom az első gyereket, de nem tudom ezt elképzelni. Szerintem a gyereknek se jó, hogy megszokja, a hiszti el előbb-utobb az lesz, amit ő akar.
Nekem az sem fér bele, hogy megüsse a szüleit következmények nélkül. Épp tegnap vágta pofon az apját a barátnőm kislánya (2,5), erre apuka, hogy ugy csinál, mintha nem venné észre, mert ha rászól, csak olaj a tűzre.
Én nem ertem, miért kell felni a gyerekeinktol.
Ti mit gondoltok? Ill.valtozott a felfogasotok a szülés után?
28 hkm
7 vagyok.
Egyáltalán nem vagyok keserű, nem tudom, miből gondolod ezt. Két szép, egészséges, szeretetreméltó gyerekem van, és sziklaszilárd elveim voltak, mielött anya lettem. Aztán megszülettek, és a nevelésük során jócskán kerültem olyan helyzetekbd, amikről korábban azt gondoltam, hogy ilyen velem aztán soha nem fordulhat majd elő. Pl. továbbra is elfogadhatatlannak tartom, hogy egy kisgyerek megüsse a szülőjét, ennek ellenére megesett már nálunk is. Úgyhogy inkább nem ítélkezem.
Egy kicsit túl van ez fújva. A "mi" időnkben és gyerekkorunkban is voltak hisztis, sőt extrahisztis gyerekek, és bizony nem minden szülő tusolta le őket hideg vízzel, mégsem lett mindegyik semmirekellő, sorozatgyilkos.
Speciel én is hisztis voltam, anyukám sok mindent rám is hagyott, apu világ életében imádott és elkényeztetett, mégis egy főiskolát végzett, normális anya lettem. Ahogy számos barátom és barátnőm is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!