Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a nevelési módszerről, hogy?

Figyelt kérdés
A 3-6 évest evés-ivás vécézés után minden 2 két órára bezárni egy szobába ahol nincsenek játékok, vagy beleültetni egy székbe, amiről szintén 2 óráig nem szállhat le? Megtanulja magát szórakoztatni játékok nélkül is, nemde?
2016. jan. 17. 22:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
És ennek mi értelme lenne?! Mivel szórakoztassa magát, a szék lábával, a faliképet nézze, vagy szedje a porcicákat? Beteg ötlet.
2016. jan. 18. 11:08
 22/31 anonim ***** válasza:
92%
Mi ezzel a cél? Valami büntetés lenne? De mi a bűn?
2016. jan. 18. 12:03
 23/31 anonim ***** válasza:
96%
Kedves kérdező! Kérlek fejtsd ki ,hogy TE mit gondolsz erről mert tnap még válaszoltál,ma már nem mersz vagy mi?
2016. jan. 18. 12:20
 24/31 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem nevelési módszer, ne viccelj már... :D

Az, hogy büntetés képp leültetni egy gyereket a székre vagy beküldeni a szobájába, az még oké, de ahogy mások is írták, életkornak megfelelően és kellő magyarázattal.

2016. jan. 18. 13:28
 25/31 anonim ***** válasza:
82%

Nos szerintem,jó ha a gyerek megtanul egyedül is játszani,fontos,hogy legyen a szülő következetes,határozott,legyenek szabályok,korlátok az életében. DE ez a módszer amit írsz nem nevelés,hanem kínzás,gondolj már bele egy kölyökkutyát láncra vernél, minden nap több órára,ne szaladgáljon a füvön?? Bezárni a gyereket órákra,meg ráragasztani a székre órákra?? Normális vagy Te,ez még büntetésnek is túlzás,kínozod ezzel a gyereket,Te mit szólnál ha bezárnának valahova vagy nem állhatnál fel órákon keresztül??

Remélem ezt nem gondolod komolyan,és nem gyakorlod a gyerekeden mert különben gyorsan oda kell küldeni egy gyámügyest.

2016. jan. 18. 15:00
 26/31 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem nevelési módszer. Normális ember ma kutyájával sem bánik így nemhogy a gyerekével. lehet lepontozni ,de szerintem ez beteg dolog. "Gyerek érdekében". Szerintem ha valakit tényleg így nevelnek 14-15 éves korára de valószínűleg ellőbb is egy robot lesz , lelki problémái és valószínűleg lelki beteg is. Na ennyit arról ,hogy a gyerek érdekében..
2016. jan. 18. 20:16
 27/31 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, azon kívül, hogy mindenkit lepontozol, aki nem értett veled egyet (szóval az összes választ, mert SENKI nem értett veled egyet), van bármi érved emellett a kínzás mellett? Mert azt még nem hallottunk.
2016. jan. 19. 07:35
 28/31 anonim ***** válasza:
81%
Beteg vagy. Vagy csak tinédzser :) Mindkét esetben mihamarabbi jobbulást kívánok :)
2016. jan. 19. 09:57
 29/31 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos fogalma sincs mire akarná ezzel megtanítani a gyereket.
2016. jan. 19. 21:13
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel akar spórolni. Kaján meg wc papíron. Csóri gyerek, akit így tartanak, egy idő után már nem mer enni-inni, meg szarni se, Nehogy megbüntessék érte 2 órára.

A logikát nem értem. Miért pont evés-ivás vécézés után kell büntetni? Az rossz?

Akkor mit kaphat szegény, amikor tényleg rosszalkodik? Vagy netán sír?

Szerintem így egy antiszociális, érzelmileg kötődni nem tudó embert lehet nevelni. Aki a szüleit fogja mindenkinél jobban utálni...

2016. jan. 19. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!