Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért fél a lányom az autoban?

Miért fél a lányom az autoban?

Figyelt kérdés
A 8 éves kislányom retteg ha autoba kell ülnie. Végig bögi az utat,bárhová megyünk. Csak akkor nem fél ha én,az Anyukája vezetek. Soha nem történt vele semmi rossz autóban. Hozzá teszem,hogy a mi családunk személyszállitásal foglalkozik,igy már baba kora ota autózik.Mégis fél,söt,retteg.Ha kérdezem töle,hogy mitöl fél,azt mondja,hogy nem tudja. Nem lehet elmenni vele sehova,mert sir egyfolytában.Mitöl lehet ez?
2010. márc. 26. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire vagy nyitott az effele dolgokra... De ha semmmi oka felni, egyaltalan semmi az egvilagon, akkor esetleg elozo eleti rossz emlekek?
2010. márc. 26. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,erre én is gondoltam már. Lehet ezellen tenni valamit?
2010. márc. 26. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
esetleg szakemberrel segítségével hipnózissal feltárni, mi lehet az oka? ha más megoldás nincs...
2010. márc. 26. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor kezdődött ez a dolog? Már baba korában is sírt az autóban?
2010. márc. 27. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a hipnozis az felderitene h mi lehet az ok, ezzel egyutt meg is szuntetne a felelmet. En is voltam hipnozison. Csak jol valaszd ki h kihez viszed, ha elviszed! Esetleg kineziologushoz is elviheted, talan az meg jobb is lenne, az is fel tud kutatni es meg tud szuntetni ilyen ismeretlen okbol letezo felelmeket.
2010. márc. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!