Másnak is mindig sír a babája mielőtt elalszik? Már négy hós a lányom, és mindegy, hogy babakocsiban, autóban, vagy a kiságyában van, minden elalvás előtt sír.
Az én 1 évesem is sír. Kivéve este, de szinte minden nappali elalvás előtt. Én néha nem is sírásnak nevezném, mert úgy ordít, mint, akit nyúznak. Ja, és ennek nagy részét már csukott szemmel műveli. És aztán 30-40-50 perc múlva vidáman, mosolyogva ébred, gyakran álmában is hangosan nevet.
Mióta jobban nyílik az értelme, azóta úgy gondolom, hogy "sajnálja" alvással tölteni a nappal akárcsak töredék részét is, hiszen annyi látnivaló van.
Viszont, ha vigasztal, az utóbbi 1-2 hónapban előfordult nem egyszer, hogy észrevétlen elalszik a babakocsiban, míg hazafele tartunk valahonnan.
Az én 7 hósom is ilyen, szinte az elejétől!:)
Az esti alvánál nincs gond, de napközben nagyon szenvedünk! Én sem tudom mitől lehet, engem is idegesít!:D Csukott szemmel is "dörmög" , mintha altatná magát,de nagyon szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!