Mennyit szánnál egy 3*5m-es gyerekszobafal mesefigurával való kifestésére? Hány ft-ot?
Figyelt kérdés
Nem magam akarom festeni, a ft érdekel, hogy ez kb mennyibe került olyannak, aki kért ilyesmit, illetve, hogy te mennyit adnál ki hasonló dologra.2010. márc. 26. 06:23
1/7 anonim válasza:
Semennyit.Inkább képeket,falvédőket teszek fel.Azokat kilehet cserélni,ahogy a gyerkőc nől és változik az érdeklődése.Festeni meg nem lehet minden évben.
2/7 anonim válasza:
Én sem fizetnék érte,ha annyira mesefigurákat akarnék a falra akkor kifesteném magam.
Egyébként én szoktam tapétázni,festeni,kárpítozni is....,mert szeretem csinálni.
Egyébbként vannak a 100 Ft-s boltokban frankó szivacs figurák,mi olyanokat raktunk fel.Gomba,vonat,hajó bicikli,oroszlán stb...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van ellenkező vélemény?
2010. márc. 26. 10:29
4/7 anonim válasza:
Ezek a mesefestések elég drágák.Egyik ismerősöm csinálja és egy 20x20-as kb.20000ft és ez csak egy a kisebbeket 10-15ért csinálják.Én magunknak csináltam.Ha nem vagy elég ügyes akkor vegyél indigót azzal szépen fellehet kopírozni a falra és temperával kifesteni azért is nem érdemes mert nálunk legalábbis elég sürün kell festeni a gyerekszobát mert felkerülnek a saját kezü karikatúráik a falra jó esetben csak ceruzával a roszabb a filc meg a zsírkréta élmény levakarni.De persze ha anyagilag megengedheted magadnak akkor festess nagyon szépek az tuti.
5/7 anonim válasza:
Ha mindegy lenne számomra mire mennyi költök akkor biztos fizettem volna ilyen falfestésért, de így, hogy számít mire költök, nem. Azért mert valóban jól néz ki egy profi munka, de a gyerekek érdeklődése tényleg változik, aztán történhez baleset is, a falra másznék ha a ki tudja hány tízezres festés tönkremenne. az persze más ha valakinek van kedve, kézügyessége akkor kevés pénzből maga meg tudja oldani. Nekünk maradt a tapéta, ha majd nagylány lesz kap olyan tapétát amilyet csak szeretne, akkor hajlandó vagyok rá nagyobb összeget áldozni.
6/7 anonim válasza:
20000Ft körüli összeg. Többet nem mert hamar kell újra festeni. Mivel balesetek érik. De a falragaszthatók se a legjobb megoldások mert azt meg leszedik pillanatokon belül.
7/7 A kérdező kommentje:
Értettem. Köszönöm szépen. Nekem nagyon tetszik, olyan varázslatossá teszi a szobát.
2010. márc. 27. 09:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!