Ilyen időben (nappal is mínuszok, hó) kiviszik nálatok az oviban/bölcsiben a gyerekeket az udvarra?
Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 10:19
11/22 anonim válasza:
tegnap voltak kint meg ma is
de hétfőn nem akkor káosz volt még :-D
12/22 A kérdező kommentje:
És ilyenkor az óvónők mit adnak még rá a gyerekre? Harisnyában van mondjuk és arra az overál nacit, vagy a harisnyát is kicserélik vastag harisnyára és arra az overál nacit?
2016. jan. 6. 12:17
13/22 anonim válasza:
Oviban semmit nem adnak rájuk, maguktól öltöznek. Bölcsiben azt, amit a kinti ruhának kijelölt polcra teszel.
14/22 A kérdező kommentje:
Jó de az óvónéni mondja hogy mit vegyenek fel, pl (enyhébb időben) kell-e kardigán, ilyesmi.
A kérdés pont arra irányult volna hogy mi van azon a bizonyos polcon? Amúgy kiscsoportban azért még segítenek az öltözködésben, pl. harisnya, sapit megkötni ilyenek.
2016. jan. 6. 12:57
15/22 anonim válasza:
Bölcsis, nem voltak kint, sajnos.
16/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lecserélik a harisnyát, hacsak nem kéred reggel külön, és nem felejtik el. Nálunk a benti ruhára veszik fel az overálnacit. Ennek megfelelően úgy szoktam őket öltöztetni, hogy bent is jó legyen, meg kint is ha ráveszik a kinti nadrágot, pulcsit, kabátot.
17/22 anonim válasza:
Az én lányom harisnyában van bent (sima pamut, nem termós), erre veszi rá a sínadrágot. Szerintem ez elegendő. Olyan nadrágot (leggingset)vagy harisnyát adj rá, amire már rögtön rá lehet venni a kinti gatyát, nem kell még azt is cserélni, mert elég macera most enélkül is az öltözés ebben az időben.
18/22 anonim válasza:
Nálunk a nagyok segítenek a kicsiknek, de csak kb az első 2 hónapban, utána egyedül kell öltözni. A lányom a cicnadrágra szokta húzni az orkánnadrágot.
19/22 anonim válasza:
Igen, kb. 1 órát kint vannak 11-12-ig.
Én vékony melegítőnacit adok a fiamra, aminek a szárát be lehet tűrni a zokniba és arra már csak az overálnadrágot veszi fel (meg persze pulcsi, kabát, sapka, kesztyű és csizma) :)
20/22 anonim válasza:
Nálunk megmagyarázták, hogy nincs minden gyereknek megfelelő téli öltözéke, emiatt nem viszik ki őket téli időszakban sajnos, csak nagyon ritkán. Mert hogy nem tehetik meg, hogy mondjuk az a 3, akinek nincs csizmája, az bent marad, a többi meg kimegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!