Az emberek miért itélik el azokat a személyeket akik utálják a gyerekeket?
Nekem mindegy hogy utálod-e őket vagy se, csak ezt ne éreztesd azzal akinek van gyereke, főleg ne a gyerekkel.
Inkább kerüld el őket és mindenkinek jó lesz.
Ha jó messziről utálod őket, akkor senkinek egy szava nem lehet rád (én is magasról teszek rá, nem ítéllek el).
De ha ki is mutatod és ezzel bántasz egy ártatlan gyereket... akkor azon se csodálkozz, ha nem csak elítélnek, de jól helyben is hagynak.
Hetente van egy "utálom a gyerekeket" álkérdés. Érdeklődnék, hogy mégis mi a lfszt vártok erre?
Egyébként ekvivalens a "gyűlölöm az embereket" kijelentéssel. És ezek a gyűlölködők is voltak gyerekek, minden bizonnyal. De nem ítélem el ezeket, csak végtelenül szánom. Szar lehet így élni.
A férfiakat alapvetően idegesítik az idegen gyerekek. Nem nekik kell őket szeretni, hanem a nőknek, és elsősorban az édesanyjuknak.
Én nő létemre nem érzékenyültem el soha egy kisgyerek láttán, hogy jaj, de aranyos. A sajátjával persze egészen másképp bánik az ember.
Viszont tényleg ne hangoztasd, ha rokonodnak, barátodnak van gyereke, akkor illik dicsérni, meg vinni neki valami kis édességet, ha találkoztok. De nyilván nem azért mész, hogy egész nap vele játssz. Illik toleránsnak lenni másokkal.
Úgy értettem, hogy elsősorban a nők szokták szeretni a gyerekeket, akár az idegeneket is, de leginkább a sajátjukat. Ez nem jelenti azt, hogy az apjuk nem szereti a saját gyereküket. De láttál már olyan apukát, aki odament a játszótéren egy idegen kisgyerekhez, hogy etyele-petyele-babulú, jaj, de édes?
Én még nem láttam ilyet.
Szóval kérdező, teljesen normális, amit érzel, majd a sajátodat szeretni fogod. Csak ne mondogasd mindenkinek, mert furán néznek majd rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!