Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az emberek miért itélik el...

Az emberek miért itélik el azokat a személyeket akik utálják a gyerekeket?

Figyelt kérdés
én is utálom őket egyébként 23f

2015. nov. 18. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Nekem mindegy hogy utálod-e őket vagy se, csak ezt ne éreztesd azzal akinek van gyereke, főleg ne a gyerekkel.

Inkább kerüld el őket és mindenkinek jó lesz.

2015. nov. 18. 14:07
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Ha jó messziről utálod őket, akkor senkinek egy szava nem lehet rád (én is magasról teszek rá, nem ítéllek el).

De ha ki is mutatod és ezzel bántasz egy ártatlan gyereket... akkor azon se csodálkozz, ha nem csak elítélnek, de jól helyben is hagynak.

2015. nov. 18. 14:09
 3/18 anonim ***** válasza:
30%
Mert genetikai hulladékok
2015. nov. 18. 14:21
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Micsoda privátot kaptam a kérdezőtől... :) Sok esze van, már csak innen is látszik. :)
2015. nov. 18. 14:40
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

Hetente van egy "utálom a gyerekeket" álkérdés. Érdeklődnék, hogy mégis mi a lfszt vártok erre?

Egyébként ekvivalens a "gyűlölöm az embereket" kijelentéssel. És ezek a gyűlölködők is voltak gyerekek, minden bizonnyal. De nem ítélem el ezeket, csak végtelenül szánom. Szar lehet így élni.

2015. nov. 18. 14:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert az utalathoz az kell, hogy az a bizonyos személy olyat tegyen, ami számomra elfogadhatatlan és bántó. Nem kell szeretni a gyerekeket, de utalni hogy LEHET? Ez pont akkora baromság, mint az utálok minden szőkét /barna szemut /Zsuzsát
2015. nov. 18. 14:42
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

A férfiakat alapvetően idegesítik az idegen gyerekek. Nem nekik kell őket szeretni, hanem a nőknek, és elsősorban az édesanyjuknak.

Én nő létemre nem érzékenyültem el soha egy kisgyerek láttán, hogy jaj, de aranyos. A sajátjával persze egészen másképp bánik az ember.

Viszont tényleg ne hangoztasd, ha rokonodnak, barátodnak van gyereke, akkor illik dicsérni, meg vinni neki valami kis édességet, ha találkoztok. De nyilván nem azért mész, hogy egész nap vele játssz. Illik toleránsnak lenni másokkal.

2015. nov. 18. 16:50
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Mi az hogy elsősorban az anyjuknak kell szeretni a gyereküket??? Mért az apjuknak nem? Az apák is ugyanannyira szeretik mint az anyák.
2015. nov. 18. 17:32
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Lehet nem.kedvelni őket, lehet őket idegesítőnek tartani, lehet, hogy valaki nem akar saját gyereket. De mit lehet minden gyereken utálni? Utálni tudom azt, aki olyat tett, ami kiválthatja az utálatomat, pl. gyilkol, lop, bánt másokat, megaláz valakit, kihasznál mást stb, de vadidegeneket, akiket nem is ismersz, hogy lehet utálni? Vagy nem ismered az egyes szavak jelentését?
2015. nov. 21. 09:59
 10/18 anonim ***** válasza:
21%

Úgy értettem, hogy elsősorban a nők szokták szeretni a gyerekeket, akár az idegeneket is, de leginkább a sajátjukat. Ez nem jelenti azt, hogy az apjuk nem szereti a saját gyereküket. De láttál már olyan apukát, aki odament a játszótéren egy idegen kisgyerekhez, hogy etyele-petyele-babulú, jaj, de édes?

Én még nem láttam ilyet.

Szóval kérdező, teljesen normális, amit érzel, majd a sajátodat szeretni fogod. Csak ne mondogasd mindenkinek, mert furán néznek majd rád.

2015. nov. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!