Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az emberek miért itélik el...

Az emberek miért itélik el azokat a személyeket akik utálják a gyerekeket?

Figyelt kérdés
én is utálom őket egyébként 23f

2015. nov. 18. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnád, hogy mi a különbség, az "utálni" és a "nem kedvelni" között, az segítene, hogy megértsd, és nem lenne szükség a kérdésre.

De hogy segítsek: tudod, a gyerekeket általánosságban a legtöbben szeretik, bírják. Nem mindet, nekem is van, akit kerülök, de a 90%-ot kifejezetten kedvelem. Ennek sok oka van, pl. neveltetés, egyéb szociális hatások, stb. Szóval, a kisebbség az, aki nem kedveli őket, és ez fura a többségnek. Emiatt viszont nem ítélnek el senkit, csak amiatt, ha másokat provokál, vagy sérteget azzal, hogy ő bezzeg mennyire utálja, amit a másik szeret.

Nekem pl. nem szimpatikus az az ember, aki nem szereti az állatokat, de egészen odáig nem érdekel, nem tenném szóvá, amíg nem bántja őket, vagy szándékosan ezzel kérkedik. Ennyire egyszerű.

2015. nov. 21. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

szerintem kérdező te 23f - 10f éves vagy! :) :) :)

és buta kis pöts is, mert a kérdését nem itt kéne feltenni, ahová kisgyerekes szülők témái kerülnek, hanem mondjuk az emberi kapcsolatokhoz.

de én elnézem ezt az ostobaságot, hisz még gyerek vagy :) :)

én is utálom a gyerekeket. az ilyen buta gyerekeket

hahahahahaha-hahahahaha... :)

2015. nov. 21. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
12 es en is utalom a gyerekeket . es 50 felett vagyok joval. na most akkor mi van?
2016. jan. 4. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
semmi, tizenhármaska, az ég világon semmi sincs, neked szar így élni, gyülölködve, de kit érdekel? :D
2016. jan. 4. 21:19
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Miert lenne nekem szar? ugy elem az eletemet ahogyan nekem kellemes es a barataimat is ugy valogatom meg hogy ne gyerekesekbol tevodjenek ossze. Igy aztan max. fenykepekrol kell velemenyt nyilvanitani az meg nem visit es nem szemtelen egyik se;-)))
2016. jan. 5. 03:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért írtam #15öske, mert utálkozni, gyűlölködni: rossz. Barátságosnak, empatikusnak, kedvesnek lenni, szeretni feltétel nélkül: jó. De aki erre félévszázad alatt nem jött rá, annak valószínű nem lehet elmondani. De újra mondom, nem érdekel igazán, a te dolgod.
2016. jan. 6. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
feltetel nelkul szeretni idiotasag. es a velemenyed engem se erdekel.
2016. jan. 7. 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
feltételekkel "szeretni" = nem szeretni, hanem üzleti kapcsolatban érdekkapcsolatban állni! mint a bankoddal:D:D "idóta" meg te vagy - bár engem ez sem érdekel:D:D
2016. jan. 7. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!