Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, ha a férjem veréssel...

Normális, ha a férjem veréssel akarja nevelni a 6 éves fiunkat?

Figyelt kérdés
Közölte,a gyerek hisztis,nem normális,másképp úgysem lehet normális mederbe terelni.Állítólag őt is verték.Mondtam,miért akarja lelki nyomorékká tenni a gyereket,ő is ilyen lesz majd annak idején a saját gyerekével.Nem érdekli,ő ezt nem tudja elviselni.Jó,vannak a gyereknek is néha érdekes húzásai,de akkor is ő a felnőtt és nem kellene vérben forgó szemmel pofozni a gyereket,meg azt mondani neki,hogy megfojtalak.Vagy én látom furán?Még 2 évet ki kell így bírnom,akkor lépek,akkor leszek anyagilag úgy,hogy külön tudjak menni.
2016. jan. 4. 11:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
34%

Mi van itt? Lepontozza a válaszokat valaki aki ellenzi az ilyen szintû bántalmazást??

Jézusom, mennyi sérült, keseredett ember van!

2016. jan. 5. 12:36
 32/34 anonim ***** válasza:
67%

Ez messze nem nromális, néha-néha egy nevelő célzatú pofon még oké de a férjed, hogy szebbet ne mondjak egy agresszív állat. Ez akárhogy nézzük családon belüli erőszak és több évet is kaphat érte. Segítség kell neki is (pl pszihológus de nagyon gyorsan) és nektek is mert ez így nem mehet tovább. Sajnos én is brutálisan könnyen felhúzom magam és hagyom hogy a dühöm irányítson, épp ezért tudom hogy gyereknevelésre eléggé alkalmatlan vagyok, nincs is gyerekem, talán egyszer kinövöm ezt a lelki állapotot.

A munkahelyednek vannak más városban kapcsolatai? Pl üzletlánc vagy valami? Szerintem ha elmondod nekik a helyzetet egy másik székhelyre át tudnának helyezni ahol van anyaotthon is a közelben.

Vagy mielőtt elhúznál nézz körbe munkák után potenciális anyaotthonok közelében, biztos találsz valami étkézláb munkát.

2016. jan. 7. 12:26
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel. A pénzét is megkapod és tilos lesz látnia a gyereket többet
2016. aug. 18. 11:30
 34/34 anonim ***** válasza:

Idézet a kérdező egyik kommentjéből:

"tegnap megmondtam a férjemnek,még egyszer ne merészeljen hozzányúlni.erre gúnyosan megjegyezte,miért,akkor mi lesz"

Nos, válaszként hoztam volna a seprűt és eltörni a hátán. Az apák egy része amúgyis egy méretes *****, mert nem tudnak különbséget tenni az atyai pofon és a jogtalan vasököl közt, mint ahogy a férjed is képtelen normális apa lenni. Azért elképesztő, hogy a rossz gyerekkorú szülők mennyire képtelenek középsőujjat mutatni a "nevelésüknek" és a szülőt porigalázni azzal, hogy helyesen neveli a saját gyerekét és nem veri összevissza teljesen ok nélkül.

2022. febr. 24. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!