Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, ha a férjem veréssel...

Normális, ha a férjem veréssel akarja nevelni a 6 éves fiunkat?

Figyelt kérdés
Közölte,a gyerek hisztis,nem normális,másképp úgysem lehet normális mederbe terelni.Állítólag őt is verték.Mondtam,miért akarja lelki nyomorékká tenni a gyereket,ő is ilyen lesz majd annak idején a saját gyerekével.Nem érdekli,ő ezt nem tudja elviselni.Jó,vannak a gyereknek is néha érdekes húzásai,de akkor is ő a felnőtt és nem kellene vérben forgó szemmel pofozni a gyereket,meg azt mondani neki,hogy megfojtalak.Vagy én látom furán?Még 2 évet ki kell így bírnom,akkor lépek,akkor leszek anyagilag úgy,hogy külön tudjak menni.
2016. jan. 4. 11:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
64%
Én biztos nem hagynám hogy véresre verje a gyerek fenekét az apja. Ha kell közéjük állnék vagy bármi, vagy hívj át szomszédot, rendőrt stb.. A férjednek nincs egy csepp esze se? Nehogy már szegény gyereken élje ki a frusztrációját. Nincs olyan rossz tett amiért ilyen büntetést érdemelne. Ráadásul ilyen gyakran. ENnyivel bármiért bármikor megverheti az apja, és a gyerek rettegni fog, úgy nő fel majd, persze ezáltal ő is agresszív lesz felnőtt korára :-( Szerintem vegyél a férjednek egy boxzsákot (ez most komoly).
2016. jan. 4. 12:53
 22/34 anonim ***** válasza:
46%

Az ilyen anyák miatt van egy csomó lelki sérült gyerek, mint te. Ez a családon belüli erőszak. Ne nevezd magad anyának, mert egy anya védi, óvja a gyerekét és nem a pénzzel takarózik. Ott a krízisközpont, aki csak annak nem segít, aki nem hagyja.

..

2016. jan. 4. 13:20
 23/34 anonim ***** válasza:
46%

Nem, nem normális. Nem értem ezt hogy tudod végignézni?

Minket vertek gyerekként, meséljek milyen károkat okozott??

Én nem várnék..

2016. jan. 4. 14:08
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

Hee???

Ha az én férjem verné így meg a gyereket,az tuti,hogy széket b,,sznék hozzá! Nem nagyon érdekelne a saját testi épségem sem!

De az enyém nem csinál ilyet,mert nem egy sérült gyökér!

2016. jan. 4. 15:26
 25/34 Emili ^^ ***** válasza:
43%
NEM, NEM!!!! NEM NORMÁLIS DOLOG!! Szerintem nem. Ha rosszalkodik vagy hisztizik, szépen meg kell nyugtatgatni, és megbeszélni vele mi bántja. Nem azt mondom hogy rászólni sem szabad.. De akkoris.
2016. jan. 4. 15:42
 26/34 anonim ***** válasza:
33%
Gyenge kifogás a pénz, a munkahely...ha kellene, az ország másik végébe futnék, hogy mentsem a gyerekemet!
2016. jan. 4. 19:40
 27/34 anonim ***** válasza:
70%

De könnyen beszéltek otthonról, kényelmesen a kanapéban ülve a családotok mellett.

Aki nincs hasonló élethelyzetben, soha nem tudja átélni milyen is a kétségbeesett tehetetlenség mikor érzed, hogy menni, menekülni kellene, de nincs hova.

2016. jan. 4. 23:08
 28/34 anonim ***** válasza:
33%

Szája csak van,hogy kinyissa és megmondja az urának a frankót, nem???

Vagy lehet az urának is le kéne b,,szni egy párat, mert úgyis csak abból ért!

2016. jan. 5. 05:44
 29/34 anonim ***** válasza:
72%

2 évet?

Most csak viccelsz ugye? Te nem sajnálod azt a gyereket?

Én sajnálom pedig nem az enyém, és nem csak az apjamiatt, te se vagy különb hogy hagyod neki, én megölném az biztos.

A kérdésedre a válasz pedig hogy nem normális, nagyon nem, és én nem várnék 2 évet, söt egy napot se, gratulálok!!!! Jobb lett volna ha kisszéket csináltok gyerek helyett, azt üthetné a férjed ahogy akarja!!!

2016. jan. 5. 08:50
 30/34 anonim ***** válasza:
42%

Kifogások helyett inkább a lelépést tervezgesd, azon agyaljál, de ha lelki roncsot akarsz csinálni a gyerekedből, ücsörögjél csak otthon a sggeden. A pénz NEM ok, elmész anyaotthonba, ott alapellátást kaptok (kaja, fedél), és segítenek melót meg lakhatást találni.

Egyáltalán mi a rákért vállaltál gyereket egy ilyen agresszív gyökagyúval? Ne mondd, hogy az elmúlt 10 évben nem volt ilyen, mert nem fogom elhinni.

2016. jan. 5. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!