Normális, ha a férjem veréssel akarja nevelni a 6 éves fiunkat?
Az ilyen anyák miatt van egy csomó lelki sérült gyerek, mint te. Ez a családon belüli erőszak. Ne nevezd magad anyának, mert egy anya védi, óvja a gyerekét és nem a pénzzel takarózik. Ott a krízisközpont, aki csak annak nem segít, aki nem hagyja.
..
Nem, nem normális. Nem értem ezt hogy tudod végignézni?
Minket vertek gyerekként, meséljek milyen károkat okozott??
Én nem várnék..
Hee???
Ha az én férjem verné így meg a gyereket,az tuti,hogy széket b,,sznék hozzá! Nem nagyon érdekelne a saját testi épségem sem!
De az enyém nem csinál ilyet,mert nem egy sérült gyökér!
De könnyen beszéltek otthonról, kényelmesen a kanapéban ülve a családotok mellett.
Aki nincs hasonló élethelyzetben, soha nem tudja átélni milyen is a kétségbeesett tehetetlenség mikor érzed, hogy menni, menekülni kellene, de nincs hova.
Szája csak van,hogy kinyissa és megmondja az urának a frankót, nem???
Vagy lehet az urának is le kéne b,,szni egy párat, mert úgyis csak abból ért!
2 évet?
Most csak viccelsz ugye? Te nem sajnálod azt a gyereket?
Én sajnálom pedig nem az enyém, és nem csak az apjamiatt, te se vagy különb hogy hagyod neki, én megölném az biztos.
A kérdésedre a válasz pedig hogy nem normális, nagyon nem, és én nem várnék 2 évet, söt egy napot se, gratulálok!!!! Jobb lett volna ha kisszéket csináltok gyerek helyett, azt üthetné a férjed ahogy akarja!!!
Kifogások helyett inkább a lelépést tervezgesd, azon agyaljál, de ha lelki roncsot akarsz csinálni a gyerekedből, ücsörögjél csak otthon a sggeden. A pénz NEM ok, elmész anyaotthonba, ott alapellátást kaptok (kaja, fedél), és segítenek melót meg lakhatást találni.
Egyáltalán mi a rákért vállaltál gyereket egy ilyen agresszív gyökagyúval? Ne mondd, hogy az elmúlt 10 évben nem volt ilyen, mert nem fogom elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!