100%-os gyümölcslé?
Sziasztok! 10 hónapos kislányomnak szeretnék gyümölcslevet adni, de csak 100%-osat.
Ti hígítva, vagy töményen ajánljátok?
Hol tudok venni jó minőségűt? A Siót már próbáltuk, de félek az sűrítményből visszahígított, és lehet, hogy plusz cukor is van benne.
Szia! Én is 100%-os gyümölcslét veszek, de hígítva adom. Én ilyen 5 literes zsákosat szoktam, amihez adnak papírdobozt is. Neten rendelem, préselik, nincs benne se cukor, se tartósítószer. A Hohes c szerintem sűritményből visszahigított.
Itt veszem, ha Bp-en vagy a környékén laksz, személyesen ki is viszik:
Ráadásul most olcsóbb is.
Én is Hohes c-t adtam neki, 1-4 arányban hígítva.
A kedvenc viszont az volt, ha lereszeltem az almát, kinyomkodtam a levét és azt hígítottam. A reszelt részből megvolt a tízórai, a léből pedig az innivaló. :)
Hígitva adom neki és csak olyat, ami préseléssel készült (nem koncentrátumból) és csak gyümölcslé van benne.
Én leginkább 5l-es csapos italt szoktam venni (lehet kapni a nagyáruházakban is--pár napja a LIDL-ben láttam 3l-t 1111Ft-ért). A csapos azért is jobb, mert tovább eláll.
A Sió-nak is van olyan, ami préselt és 100%-os (300-350 ft/0,75l áron szoktam venni).
Ezen kívül Jona Drink márkájút veszek még a Sp.r-ban (üveges, 299Ft/0,75l)
Többieknek köszönöm a tényleg hasznos, kifejtett válaszokat, megnézem az ajánlott helyeket, lehetőségeket.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!