Milyen (ízű) gyümölcslevet adtak a gyereketeknek, hány %-ost?
A legjobb, és egyben a legdrágább szerintem a frissen facsart, tudod azért drága,mert kb két két-három kell venni,h ne csak egy pohárral jusson neki! Egyébként ha dobozos, akkor vagy siót, vagy hoescét ajánlom!
Én ezeket adnám neki ha lenne gyerekem!:)
Köszi hogy írtál,de mivel nincs gyereked így nem tudhatod!:)
Hiába adtam én eleinte a lányomnak a frissen facsart narancsot,meg a 100%-os gyümölcsleveket,még hígítva sem volt hajlandó meginni. Csak húzgálta a száját!
A kedvence a 25%-os őszibaracklé,és leginkább 25-50%-ost iszik.
Én próbálok neki 100%-os leveket adni, alma, barack, narancs...hébe hóna megissza, ő inkább a vizet szereti.
17hónapos
Ez tény, de még is csak gógyitok valamit, mert tudom,h ilyen almalé izű valamibe,ami nem 100%-os, hanem csak 25%, tele van tartósítószerekkel, ami nem éppen megfelelő egy növekvő kislánynak,és senkinek sem jó mű izéket inni,enni.
Hát ha nem issza meg a 100%-st akkor nem tudsz mit tenni, bele nem fog halni a sok műbe, így is mindenféle élelmiszerbe benne van, max a bioba nincsen!
Az jó, hát akkor ne aggódj ha márkást iszik, én még soha nem néztem meg,h hány %-os azt hittem,h 50-100.
A siónak mindegyik fajtája jó szokott lenni, azt adj neki ami ízlik neki, gondolom a paradicsomlét utálja (sió)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!