Félünk a 3. Gyerek vállalásától, volt már valaki így? És mi lett?
Van 2 kislányunk, harmincas éveinkben járunk, anyagilag jól állunk.
mindketten 3 gyerekről álmodoztunk régebben, DE a babakorszaktól rettegünk. A lányaink elég sìrósak voltak, és nem érzek elég eròt magamban, h még egyszer végigcsináljam a sírós, fogzój, éjszakázós időszakot. Szerintetek fogadjuk el így a családunkat, vagy fogadjunk örökbe esetleg? :)
Megértelek 9-es, én is így érzek. Nem vagyunk már huszonévesek, és szeretnénk még élni, dolgozni, stb. :)
Ráadászl 3 kisgyerekkel sztem nem lehet bevállalni egy 8-10 órás munkát az anyukának.
Utolsó, titkon azt remélem, hogy 1-2 év múlva megerősödünk, kialusszuk magunkat, és mi is bevállaljuk a harmadikat. Azért nem jó az álmokról lemondani.
Egyébként nagyon örülök, h mindenki normális választ írt.
Nekünk is 2 kislányunk van, 4 és 2 évesek. Úton a harmadik. :) Mi is dilemmáztunk, de én biztos voltam benne, hogy csalódott lennék pár év múlva, ha nem vállaltunk volna még egyet.
Az első időszaktól én is tartok, 4 éve nem alszom :D majd kibírjuk valahogy. :) És most érzem azt, hogy el tudom fogadni a tényt: Most vagyok utoljára terhes. Ezelőtt nem éreztem ezt, a második után a babacuccok elpakolása is nehezen ment.
Kedves 12-es!
Nagyon hasonló akkor az élethelyzetünk, leszámítva, hogy te terhes vagy :)
Én most visszamegyek dolgozni, és talán ha a kisebb ovis lesz, akkor bevállaljuk a harmadikat.
Nálam is megvan még minden babacucc, és azt sem tudom elképzelni, hogy ne éljem át még egyszer a szülést. Hátha 1-2 év múlva felbátorodunk! :)
Kedves 14-es!
Az örökbefogadás csak egy kósza ötlet volt, de jobban belegondolva tényleg elég veszett ügy 2 saját mellé.
De bennem olyan mély nyomott hagyott a babakorszak, hogy nagyon félek az újabbtól. De lehet, hogy a harmadik végre kisangyalbaba lenne ;-)
Köszönöm a tanácsod.
Igen, lesz harmadik!!!
A babakorszak távolodik, így meg már nem tűnik utólag olyan vészesnek. :)
17-es vagyok
És talán már úton is?:-)
Mekkorák a gyerekeid?
Kedves Utolsó!
4 és 2 évesek, most vissza szeretnék menni legalabb 1 évet dolgozni az újabb teherbeesés előtt. De nincs sok időm, 34 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!