Anyukák, akiknek több gyereke van és megteheti, hogy külön szobában legyenek a gyerkőcök, szétköltöztettétek őket vagy csak 1 gyerekszoba van?
Unokatesóméknál is hasonló a helyzet.
Ők úgy oldották meg, hogy lett két külön szoba, de mindkettőben volt duplaágy, vagy kihúzható ágy. Ha akarnak este átvonulnak egymáshoz, ha nyugit akarnak, akkor meg külön vannak.
A nagylánynak azért már kellett, hogy magára tudja zárni az ajtót, ha tanul, de a nap nagy részében meg eljátszanak szépen egymással.
Köszönöm az ötletelést. A kicsit nem tudom letenni korábban aludni, ő az, aki minden nap később alszik el, mint a nagy. Neki elég kicsi az alvásigénye. És pont azért, mert nem álmos, piszkálja a nagylányt, aki meg estére már elfárad, pláne ha úszása is van aznap.
Hát, futunk még pár kört vele, végülis időnk van szeptemberig átrendezni a dolgokat, ha mégis a külön szobát választják.
Öcsémmel pici korunk óta egy szobában voltunk, családiban éltünk de odaköltözött a mamánk így csak 1 szoba jutott nekünk. 12 évesek voltunk amikor anyuék megcsinálták a tetőteret és mindketten külön szobát kaptunk ott fent, mégis 2 évig még az öcsém szobájában aludtunk közösen. Viszont volt egy saját szobám ahova elvonulhattam tanulni, barátnőzni, este meg mentem a tesóm szobájába aludni, ott egy régi kihúzhatós ágyunk volt.
Szerintem először is kérdezd meg a lányaidat hogy ők mit gondolnak erről, ha nem tudnak dönteni én azt csinálnám, hogy megcsinálnám a másik szobát is lányszobának, döntsék el hogy melyiké, ha nem tudnak egymás nélkül aludni akkor majd megy egyik a másikhoz, mégis meg lesz a külön szoba, a nagyobb eltud vonulni tanulni stb...
Én az egyik szobából játszószobát csinálnék, esetleg tv is lenne ott... egy kvázi gyerek nappali :)
A másik szobában alhatnának együtt és a nagy tanulhatna ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!