Két gyereknek külön szoba?
Külön, de az első perctől !
Családunkban nagyon sok kisgyermek született, mindenkinél külön szobában kezdték életüket. Általában már 2 hónapos koruk óta átalusszák az éjszakát.
Mekkora a körkülönbség? Milyen alvók? Milyen a napirendjük?
Ezek mind számítanak. A lényeg, hogy ne zavarja a kicsi a nagyobbat az alvásban (aki esetleg már oviba, suliba jár) vagy akár fordítva.
Szerintem kis korban egyébként jó a közös szoba. Ha elférnek, nem tenném külön őket.
Én külön tettem őket. Mikor a második baba született, saját szobába került. Így is néha felkeltette éjszaka a nővérét. Most hárman vannak, a két nagy összeköltözött, mikor a pici született. Neki is nagyon kicsi a szobája, de oda szinte csak aludni jár. Általában a nagylányok szobájában bandáznak. Viszont ha le akarom fektetni akkor ő nyugodtan tud aludni, míg a nagyok játszanak.
Szerintem jobb a külön szoba. ha nagyobbak, még mindig összeköltözhetnek. Nálunk 2 éves volt a középső, mikor közös szobájuk lett, és nagyon élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!