Mikortól szükséges külön szoba a gyereknek?
Én kb. pár héttől fogva külön raktam volna szerintem, de erre nem volt lehetőség, egy fél szobában laktunk együtt egy évig, és nem volt valami jó. Egy éves volt a fiam, amikor elköltöztünk és lett külön szobája, kb. 1 hét alatt megszokta. Engem már nagyon zavart a dolog, mert esténként se tévét nézni nem tudtam, se telefonálni, se számítógépezni, mert ezek mind zavarták. Nálunk az volt a helyzet, hogy anyukámnál laktunk ketten a babával. Volt, hogy este még anyámmal beszélgettem, mert hát én miért lettem volna álmos már 8-kor, aztán amikor mentem 10 felé lefeküdni akkor a kisfiam mindig felébredt rá. Bár persze nálatok van nappali, gondolom ott tévéztek, így az nem zavarja majd a babát. Nálunk ez nem egészen így volt, persze én is anyámnál tévéztem, hiába volt saját tévém, de az én szobámban nem tudtam, így persze mindig azt kellett nézni, amit anyám akart, és ha ő álmos volt, akkor nekem is ki kellett menni a szobájából. Persze jogos volt. De én már nagyon örültem, hogy külön tudtunk költözni és végre van nekem is saját szobám :)
Viszont én nem hiszem, hogy 4 évesen szükség van saját külön tévére, dvd-re. Egy gyereknek még kell, hogy a szülei vele nézzék a mesét, kérdezzen, ha valamit nem ért, vagy a szülő kiegészítse a mesét magyarázattal, ha úgy érzi, hogy a gyerek azt úgy nem teljesen érti meg. Nekem 17 éves korom előtt nem is volt saját tévém, és nem is hiányzott, szerintem fontos, hogy a család együtt nézze a filmeket. Ezt most csak azért írom, mert láttam, hogy valaki említette a saját tévét, dvd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!