Szerintetek is "fura", ha egy másfél éves fiú babákkal is játszik?
Nagyfiam sokat babázott otthon és az oviban is. Pedig még nővére sem volt, az én babámat szedte elő. Ehhez képest most kezdi a katonai kiképzését, és minden, csak nem lányos.
Kicsi fiam még ovis, leggyakrabban a babasarokból kerül elő az oviban több kisfiúval egyetemben. Bevisznek fiús játékokat is, és kombinálják.
6 éves lányom meg gyakran matat az apjával és az öccsével a garázsban.
Szerintem nem baj az, ha minden szerepbe belekóstolnak. Nagyon nem örülnék ugyanis, ha a lányaimnak segítség kellene egy villanykörte cseréjéhez, vagy ha a fiaim nem mernék majd a saját gyereküket sem a kezükbe venni.
Nekem az a fura, hogyha a játszótéren pánikszerűen kitépik a kisfiú kezéből a "kölcsönvett" babakocsit és a helyébe odanyomnak egy transzformer izét :) Nem, nem furcsa, mindenki azzal játszik, amivel akar!! Ez a játék lényege!!!
Amúgy a másfél évesnek még nincsen szilárd elképzelése a saját neméről, de ha van, akkor is miért ne babázhatna? Másfelől meg sírunk, hogy az apukák nem hajlandók tisztába tenni a kisbabákat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!