Szerintetek is "fura", ha egy másfél éves fiú babákkal is játszik?
Szia! Semmi sem múlik rajta szerintem :)
Az én kisfiam is babázik, ölelgeti, pakolgatja, eteti, cumiztatja, 2 éves. Sőt, kapaszkodj meg, rózsaszín babakocsija is van, amit a nyílt utcán szokott tologatni, általában autókkal telepakolva :D
Van egy nővére, és állandóan ment a harc hogy kié a babakocsi, úgyhogy vettünk egyet neki is, de persze csak rózsaszínű volt. De nem érdekel, akinek nem tetszik, ne nézzen oda :) És annyira édesek ahogy egymás mellett fülig érő boldog vigyorral tologatják a kocsikat, nekem csak ez számít, nem a hátam mögött összesúgók :)
Nem fura.
Fiam is játszik a tesója babáival, meg van kis edénykészlete is és főz. Lányom meg autókkal játszik.
Én is fociztam és autóztam öcsémékkel és teljesen normális vagyok.
Nem értem ezeket az ismerősöket és rokonokat. Elég gázok.
Keresztfiamnak nincs még nővére, mégis van babája. Talán egy. Most, hogy a húgom és én is babát várunk, elő-előkerül :). Ez teljesen természetes.
Amúgy én kislányként mindig sírtam, ha a húgommal kellet barbiznom. Akkor erre is mondhatnánk, hogy nem normális :). Pedig az. Csak a lego és a kis kocsim érdekelt, meg a kutyám. Mégis normális lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!