Másfél éves kisfiúnak ezek közül a játékok közül Te melyiket választanád? Nézzétek meg! Melyik tetszik jobban?
egyiket se :) fp-ból szerintem pont kinőtt vagy most fog, ez inkább babajáték, 1,5 évesnek ennyiért necces :/
pm én nagyon megbántam, mi is vettünk 2 éves korában, mert az milyen jó. ja, 30 éve :) ma már nem... akkor nagyon nem érdekelte, gondoltuk majd később. most 6 éves, még mindig a szekrény mélyén van, az a baja, hogy semmit nem lehet csinálni vele. ellentétben a legoval :) szóval nekünk nagyon nem jött be, de persze lehet nektek. viszont ha már ilyen jellegű, van a fisher pricenek is kis emberkés játéka, gyűjthető, vannak köztük fiúsak is, mint pl. a repülő, vonat, abból is van noé bárkája :)
wowos autók nagyon jó, nekem nem tetszik a mentő, ezért nem venném, de tényleg tartós és pont neki való életkorilag :) viszont én inkább a buszt venném :D de ez csak azért, mert enyém azt szerette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!