Pikkel a gyerekemre a tanár?
Azért csodálom, hogy némely ember egy totál egyszerű kérdésre képes egy fél oldal litániát írni. Nem értem mi motiválja erre? Komolyan....
Egy totál ártalmatlan kérdésből oda jutottunk, hogy "szarok" foglalkozni a gyerekemmel stb. Írják ezt totál ismerelenül úgy, hogy fogalmuk sincs, hogy mik a gyerekem képességei, mennyit foglalkoztunk vele eddig, milyen fejlesztésre járunk stb. Örülök, hogy az ilyen emberek legalább itt kiadhatják magukból a gondolataikat, de tényleg :-) Még jó, hogy megköszöntem a kommenteket, de az okosok még mindig osztják az észt:-) Köszi, tényleg....
Emberek, húszonx éves vagyok nyelvvizsgával meg minden izé-mizével a hátam mögött és mai napig van olyan, hogy ezt a szót i-vel írom le XD
Ami a gyakorlást illeti, anyu velünk is addig gyakorolt iskola után, amíg szükség volt rá. Később, ha valami nem ment, kérdeztem és segített. Ha meg azon a vonalon indulunk el, hogy rossz anya, aki nem tanul a gyerekkel otthon, akkor az én anyám volt a leggonoszabb, mikor nem segített az angolba (hadi lábon álltam vele sajnos). Ahhoz előbb tudnia kellett volna egy árva szót kinyögni azon a nyelven.
Helyette megtanított tanulni és átvészeltem az angolt is és le is nyelv vizsgáztam.
A kérdésre visszatérve. Én azért a tanárnőt is megkérdezném a dolgokról, mert én álltam azon az oldalon is és hát előfordult, hogy a gyerkőc ferdített a valóságon otthon és az anyatigris szülő meg majdnem szétkapott. Azonban az régen rossz, ha tortúrának éli meg az órát. Nem lehetne másik csoportba tenni? Anno engem is áttettek, mikor nem jöttem ki a tanárommal. Egy valamit tudok, hogy irgalmatlanul nehéz megtanulni angolul, ha elveszik a gyermek kedvét tőle.Saját tapasztalat.
Mondhatsz amit akarsz, itt egy dolgon van a hangsúly, ami felett elsiklottál.
A gyerek csalt - lehet szépítgetni, de a csalás az csalás, hiszen rossz választ pipált ki. A törvény nem tudása sem mentesít a felelősségre vonás alól.
Vagyis az egyest azért kapta, hogy jegyezze meg, hogy csalni nem lehet. Ennyi. Pont. Nincs benne több, ne is láss bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!