Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pikkel a gyerekemre a tanár?

Pikkel a gyerekemre a tanár?

Figyelt kérdés
Alsós fiam sorban kapja az egyeseket angolból. Most legutóbb arra kapta az egyest, hogy leckében a twenty helyett twenti-t írt többször is és amikor közösen javították, akkor kipipálta magának. A tanár körbe sétálgatott, meglátta és rávágott egy egyest és közben mondta az osztálynak, hogy mind rossz és mégis kipipálta! Mit tegyek? A gyerekem már nagyon utálja az angolt...

2015. okt. 5. 20:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
71%
4-es vagyok:Azért lettem lepontozva mert azt írtam, hogy nem pikkel a tanár a gyerekre és a gyerek a figyelmetlen? Ennyi információ alapján ti meg tudjátok állapítani a gyerek-tanár viszonyt? Vagy csak az a jó válasz, hogy egy nagy szemét a tanár? Miért is? Mert nem hagyja, hogy a gyerek a rosszat kipipálja és még házit is kell írni?
2015. okt. 5. 21:02
 12/33 A kérdező kommentje:

Kipipálja ami rossz, nincs felszerelése, tehát csal?

Volt felszerelés, de figyelmetlenül kipipálta a rosszat. Nagy bűn, ugye?

2015. okt. 5. 21:11
 13/33 anonim ***** válasza:
96%

Itt most ne hátra tekints, hanem előre, hogy megoldódjon a helyzet!

Leírtuk, hogy próbáljatok mindent megtenni, hogy ne romoljanak a jegyei tovább és átlendüljetek ezen.

2015. okt. 5. 21:19
 14/33 anonim ***** válasza:
38%
Bűn, mert pont az volt a feladat, hogy javítsa ki a hibát. Tehát nem jól csinálta.
2015. okt. 5. 21:22
 15/33 anonim ***** válasza:
85%
És az kiderült, hogy a gyerek miért pipálta ki a jóra átjavított rossz megoldást, azt sugallva ezzel pl neked is kérdező, hogy jól megoldotta a feladatot és nem is kell ezzel az anyaggal többet otthon foglalkozni?
2015. okt. 5. 21:25
 16/33 anonim ***** válasza:
93%

Egyet kipipál figyelmetlenül. Mindet nem...

Nem teszel jót azzal, hogy mindent elnézel, mondván a tanár hülye.

2015. okt. 5. 21:29
 17/33 A kérdező kommentje:
Totál egyszerű, úgy gondolta a twenty-t nem y-al, hanem i-vel kell írni és kipipálta. Ne tegye, szóljanak neki, hogy hé figyelmetlen vagy és y-al kell írni és ennyi. Alsó tagozatról beszélünk, egy hónapja tanulják. Nem akarom én azt sugallni, hogy a tanár a hülye. Azt sem gondolom viszont, hogy csalni akart, mert miért tenné? Csak egy lecke volt....
2015. okt. 5. 21:40
 18/33 A kérdező kommentje:
Mármint egy hónapja tanulják az angol nyelvet.
2015. okt. 5. 21:41
 19/33 anonim ***** válasza:
68%

én azzal sem értek egyet hogy osztályzással nem tanulást minősít, hanem figyelmetlenséget?!

a jegyek nem a magatartást kellene hogy tükrözzék..

szerintem nekem is sok bajom lesz, ha a gyerek sikolás lesz, van olyan érzésem..

egy egyes a "semmiért" nem előre motivál, az biztos

2015. okt. 5. 21:44
 20/33 anonim ***** válasza:
65%
pláne magyarórán, meg azt tanítják, hogy az y-t rendszerint i-nek ejtjük, ez is bekavarhatott kicsit a gyerenél amúgy
2015. okt. 5. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!