Dóra a felfedezőhöz hasonló mesék 2 és fél 3 éves korú gyerekeknek?
Milyen mesét tudtok javasolni ami kisgyerekeknek hasznos, fejlesztő jellegű mint pl a dóra a felfedező? amiben pl bemutatnak képeket és elmondják többször is hogy az mi.
pl. bejön egy kép a fáról. és elmondják hogy fa. aztán kicsit lassabban, hogy a gyerek is tudja utánozni.
"mondtam neki hogy üljön fel az ágyra, fogta felült. viszont kértem hogy mondja ki, láttam rajta hogy mozog kicsit a szája, de még nem mondta"
"attól hogy erőlteted neki még nem fog beszélni. "
Tényleg nem vagyunk egy szinten, én nem mondok magamnak ellent...
"Ó a magyar népmesék tényleg!!!! biztos hogy fog neki tetszeni, szereti a zenés dolgokat! Hogy nem jutott eszembe?! "
Szívesen, nem kérek tapsot...
Én sem mondtam magamnak ellent, az nem erőltetés, ha megkérem hogy mondja ki. Bár kinek mi.
Ritka egy bunkó ember vagy te, de ez csakis téged jellemez :)
Hogy véget vessünk ennek, hisz nem erről szól(na) ez a kérdés jó szórakozást máshol, remélem megvolt mára az öröm adag! :)
A Magyar népmesék nem ennyi idős gyereknek való, azt még sokszor a 6 évesem sem érti.
Szerintem nem rossz a Fixik, Mickey egér játszótere, Manny mester, Umizoomi, Tickety Toc, Ben és Holly apró királysága, Mancs őrjárat.
Fogd már be a pofád 51%. Húzzál nevelni a gyereked, bár a stílusod alapján a tipikus verekedős kis macskajancsi lesz az is. Szájkaratés majom. Nincs jobb dolgod? Amiket ajánlottál, azon is látszik, hogy neked mindenben csak a régi a jó, már már hipszternek mondanálak. A jelenben élsz, de te különleges vagy, természetesen!
A kutyát nem érdekli a véleményed.
51%-os, annyit írogatsz ide, miért nem inkább a gyerekeddel foglakozol? Ja miért is? Talán a tv-t bámulja, míg te itt osztod az észt.
Kérdező. Az egyik előző válaszoló írta, azok nagyon aranyos mesék, Ben és Holly királysága, stb, ezek mind a Nick jr-on mennek, de ott a többi mese is mind jó. Ja és még a Barney és barátai-t tudnám ajanlani ekkora gyereknek, tele van dallal, mondokaval. A lányom 2 éves kora óta nézi, most 6, de még most is szereti.
Magyar népmeséket ne, nem értené még és sokszor félelmetes is egy ennyi idős kisgyereknek.
Hogy ajánljak én is párat:
Pocoyo
Hey Duggee
Peg+Cat
Alphablocks
Peppa malac
Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága
Buckó
Mélytengeri mentőcsapat
Ezek közül néhány csak angolul megtalálható, de szerintem az sem gond.
51%, ha már privátban papolsz itt nekem.
Te voltál aki kötekedni kezdett, ne csodálkozz, ha ilyen stílusban válaszolnak. Itt taplóskodsz oldalakon át, de fáj, ha neked is leírják a véleményüket az emberek.
Tudod mit kellett volna írj, ami talán még hasznos is lett volna?
Kérdező/Kedves kérdező!
Szerintem a Dóra a felfedező nem olyan jó választás, ezért inkább ezt, meg azt ajánlom.
Ennyi.
Nem bunkóskodni, te véregér.
1:Nem én kezdtem kötekedni, írtam valamit, és ti kötöttetek bele...
2: A saját stílusodra figyelj, mielőtt mást minősítgetsz!
3: "Nem bunkóskodni, te véregér.": [link]
4: Hogy meglegyen az örömöd is:
Kérdező/Kedves kérdező!
Szerintem a Dóra a felfedező és az összes hasonló szenny műsor nem való értelmes gyerekeknek. Ha te a tiedet értelmesnek tartod (mi másnak), akkor ne ilyeneket nézess vele, mert csak lebutítja szegényt: ez egy faaaa...Helyette már ajánlottam párat...
5: Ha már a privátra hivatkozol: "attól, hogy régi mesét ajánlok, még nem következik, hogy mindenben csak a régi jó nekem. Banális logikai hiba...Gratulálok..."
Inkább ezen gondolkozz...
Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!