Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dóra a felfedezőhöz hasonló...

Dóra a felfedezőhöz hasonló mesék 2 és fél 3 éves korú gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Milyen mesét tudtok javasolni ami kisgyerekeknek hasznos, fejlesztő jellegű mint pl a dóra a felfedező? amiben pl bemutatnak képeket és elmondják többször is hogy az mi.

pl. bejön egy kép a fáról. és elmondják hogy fa. aztán kicsit lassabban, hogy a gyerek is tudja utánozni.

2015. szept. 28. 22:26
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Ó a magyar népmesék tényleg!!!! biztos hogy fog neki tetszeni, szereti a zenés dolgokat! Hogy nem jutott eszembe?! és még együtt is tudjuk nézni, mert nagyon szeretem én (is).
2015. szept. 29. 00:16
 22/32 anonim ***** válasza:
24%

"mondtam neki hogy üljön fel az ágyra, fogta felült. viszont kértem hogy mondja ki, láttam rajta hogy mozog kicsit a szája, de még nem mondta"

"attól hogy erőlteted neki még nem fog beszélni. "

Tényleg nem vagyunk egy szinten, én nem mondok magamnak ellent...

"Ó a magyar népmesék tényleg!!!! biztos hogy fog neki tetszeni, szereti a zenés dolgokat! Hogy nem jutott eszembe?! "

Szívesen, nem kérek tapsot...

2015. szept. 29. 00:28
 23/32 A kérdező kommentje:

Én sem mondtam magamnak ellent, az nem erőltetés, ha megkérem hogy mondja ki. Bár kinek mi.

Ritka egy bunkó ember vagy te, de ez csakis téged jellemez :)

Hogy véget vessünk ennek, hisz nem erről szól(na) ez a kérdés jó szórakozást máshol, remélem megvolt mára az öröm adag! :)

2015. szept. 29. 01:01
 24/32 anonim ***** válasza:
75%

A Magyar népmesék nem ennyi idős gyereknek való, azt még sokszor a 6 évesem sem érti.

Szerintem nem rossz a Fixik, Mickey egér játszótere, Manny mester, Umizoomi, Tickety Toc, Ben és Holly apró királysága, Mancs őrjárat.

2015. szept. 29. 08:33
 25/32 anonim ***** válasza:
69%

Fogd már be a pofád 51%. Húzzál nevelni a gyereked, bár a stílusod alapján a tipikus verekedős kis macskajancsi lesz az is. Szájkaratés majom. Nincs jobb dolgod? Amiket ajánlottál, azon is látszik, hogy neked mindenben csak a régi a jó, már már hipszternek mondanálak. A jelenben élsz, de te különleges vagy, természetesen!

A kutyát nem érdekli a véleményed.

2015. szept. 29. 08:52
 26/32 anonim ***** válasza:

51%-os, annyit írogatsz ide, miért nem inkább a gyerekeddel foglakozol? Ja miért is? Talán a tv-t bámulja, míg te itt osztod az észt.

Kérdező. Az egyik előző válaszoló írta, azok nagyon aranyos mesék, Ben és Holly királysága, stb, ezek mind a Nick jr-on mennek, de ott a többi mese is mind jó. Ja és még a Barney és barátai-t tudnám ajanlani ekkora gyereknek, tele van dallal, mondokaval. A lányom 2 éves kora óta nézi, most 6, de még most is szereti.

2015. szept. 29. 12:28
 27/32 anonim ***** válasza:

Magyar népmeséket ne, nem értené még és sokszor félelmetes is egy ennyi idős kisgyereknek.

Hogy ajánljak én is párat:

Pocoyo

Hey Duggee

Peg+Cat

Alphablocks

Peppa malac

Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága

Buckó

Mélytengeri mentőcsapat

Ezek közül néhány csak angolul megtalálható, de szerintem az sem gond.

2015. szept. 29. 12:56
 28/32 anonim ***** válasza:
2015. szept. 29. 20:21
 29/32 anonim ***** válasza:

51%, ha már privátban papolsz itt nekem.

Te voltál aki kötekedni kezdett, ne csodálkozz, ha ilyen stílusban válaszolnak. Itt taplóskodsz oldalakon át, de fáj, ha neked is leírják a véleményüket az emberek.

Tudod mit kellett volna írj, ami talán még hasznos is lett volna?

Kérdező/Kedves kérdező!

Szerintem a Dóra a felfedező nem olyan jó választás, ezért inkább ezt, meg azt ajánlom.

Ennyi.

Nem bunkóskodni, te véregér.

2015. szept. 30. 11:38
 30/32 anonim ***** válasza:

1:Nem én kezdtem kötekedni, írtam valamit, és ti kötöttetek bele...

2: A saját stílusodra figyelj, mielőtt mást minősítgetsz!

3: "Nem bunkóskodni, te véregér.": [link]

[link]

4: Hogy meglegyen az örömöd is:

Kérdező/Kedves kérdező!

Szerintem a Dóra a felfedező és az összes hasonló szenny műsor nem való értelmes gyerekeknek. Ha te a tiedet értelmesnek tartod (mi másnak), akkor ne ilyeneket nézess vele, mert csak lebutítja szegényt: ez egy faaaa...Helyette már ajánlottam párat...

5: Ha már a privátra hivatkozol: "attól, hogy régi mesét ajánlok, még nem következik, hogy mindenben csak a régi jó nekem. Banális logikai hiba...Gratulálok..."

Inkább ezen gondolkozz...

Ennyi...

2015. szept. 30. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!