Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam le a kisfiam...

Hogyan szoktassam le a kisfiamat az ujjszlpásról?

Figyelt kérdés
Ti hogyan csináltátok? Már 4 és fél éves. De most hogy újra kezdődött az ovi, amit nagyon várt és szeret, most annyit szopja az ujját, hogy a szsja alatt ki van dörzsölve a bőre,piros. Valami jó ötlet kéne.

2015. szept. 12. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

En nagyon sokaig szoptam az ujjam, a szuleim eleg sokmindennek probalkoztak. Vegul egy haziallat miatt szoktam le (donthettem, hogy abbahagyom vagy ebed lesz a nyulbol).

Am, ha nekem lesz egyszer egy ujjszopizos gyerekem biztos, hogy nem akarom majd kenyszeresen leszoktatni. Majd befejezi, ha eljon az ideje, addig pedig kar megutaltatnom magam vele. En egeszen addig voltam nyugodt es kiegyensulyozott, amig abba nem kellett hagynom. A mai napig hianyzik az a totalis nyugalom, amit adott nekem.

Tudom, ez valoszinuleg nagyon hulyen hangzik...

2015. szept. 12. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minél jobban erölteteed, annál jobban fog neki hiányozni. MINDEN gyerek leszokik magától, ha nem eröszakoskodnak vele, amikor megérik arra, hogy nem kell neki ilyen fajta nyugtatás
2015. szept. 12. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
sehogy ,majd leszokik rola lányom is szopja még az ujját,igaz csak itthon este mikor fáradt ,mi megegyeztünk hogy itthon szophatja az ujját ,de oviban nem .és máshol nem is csinálja csak itthon mikor fáradt .
2015. szept. 13. 07:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is probaltam megbeszélni vele, hogy alváshoz lehet, de Napközben ne. Bele is egyezik, de mégis szopja. Mondom, sebesedik a szája alatt.
2015. szept. 13. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én húgomnak meg el is volt görbülve az ujja. Teljesen kiszívta. Aztán valami 6 éves volt, mikro leszoktatták. Kábé én is ennyi voltam, mikor leszoktattak. Meg se látszik az ujján, pedig azt hittük, úgy marad:D

Az én lányom most 5 éves. Már csak itthon szopja. Több, mint egy éve így van. Jó lenne, ha leszokna, de nem tudok neki mit csinálni.

2015. szept. 13. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos dolog a száját pedig kend be valami krémmel... Nem tudom menyire volt hülye dolog de nekem a 7 éves öcsémnek lett véve egy speciális cumi ami direkt ilyen gyerekeknek van azt használja otthon és nem lessz sebes a szája. Persze ha megyünk valahova az újja ott van de lefoglalom én őt általában telefonos játékkal vagy lego vagy ilyenek...
2015. szept. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!