Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket zavar ha egy gyerek...

Titeket zavar ha egy gyerek meztelenül van a strandon? (fiu, lány) és ha igen mér?

Figyelt kérdés
vagy ha nem is zavar titeket,hány éves korig mondjátok azt hogy oké ennyi idősen még belefér a meztelenkedés?

#haiho
2015. aug. 3. 14:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó: egy bugyi nem fogja megóvni a fertőzéstől...
2015. aug. 3. 14:51
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
9-esnek írtam.
2015. aug. 3. 14:52
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Bocsi 9-es nem vitatkozásból írom,de pont a gomba és a vírusfertőzés az amit a bugyi viselésével nem tudsz megakadályozni.A víz bugyin keresztül is érintkezik a hüvellyel. Nem ezért ajánlott rájuk bugyit adni.
2015. aug. 3. 14:55
 14/23 anonim ***** válasza:
17%
Ha szerinted nem akkor, ha nem szégyenlősséget nézzük sok felnőtt meztelenül pancsolhatna a medencében. Végül is egy bugyi úgysem véd szerinted semmi ellen.
2015. aug. 3. 15:00
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

Nem strandoltak a gyerekeim soha fürdőruha nélkül. 6, 12 és 15 évesek.

Már a legkisebb is évek óta itthon is fürdőgatyában van. Szerintem 3 éve legalább.

Mások előtt nem futkostak meztelenül sehol. Se Balaton, se rokonok, se barátok. Eszembe sem jutna szülőként.

A ruha pedig nem véd a baciktól...Nem ezért kell.

2015. aug. 3. 15:13
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Engem zavar. Ha más gyerek meztelenül van a medencében, máshová megyek. Az enyémeken is mindig volt/van fürdőgatya, bugyi, vagy úszópelus.
2015. aug. 3. 15:18
 17/23 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
A látvány nem zavar, higiéniai szempontbol viszont én magam sosem meztelenkedtetném a most 16 honapos kislányom. nem szeretném, h pucér popoval a homokba üljön, stb. Plussz van az a kor, amikor azért a saját kis teste intimitását már igenis tiszteletben kéne tartani.
2015. aug. 3. 16:19
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
Zavarni nem zavar, csak nem értem. Láttam már 7-8 év körüli kislányt is egy szál fürdőbugyiban, felsőrész nélkül és nem értettem miért nem szégyenlős.Az én lányom 4 éves, ha az udvaron medencézünk,akkor sem meztelenkedik, mert kis szégyenlős.Gondolom ezt látja itthon, más gyerek meg mást lát....nem tudom.
2015. aug. 3. 16:27
 19/23 anonim ***** válasza:
50%
Enyimeken mindig volt és van fürdöruha,fürdönadrág .
2015. aug. 4. 05:30
 20/23 anonim ***** válasza:
76%

Engem nem zavar! Attól, hogy egyes anyukák saját maguk szégyenlősek, még nem azt jelenti, hogy maga a gyerek is szegyellné a testét. Ez tipikus, mikor anyuka fázik, gyereket becsomagolja egy bundába, pedig nem is olyan biztos, hogy a gyerek is ugyanolyan fázós.

Attól meg az agyam eldobom, hogy egy felnőtt nő szerint egy bugyi megòv a hüvelyfertőzéstől. Könyörgöm, hát az nem páncélbòl van! Ha ezen múlna soha egy nő sem kapna fertozest a medencében!

Ja és még valami, pancsolás-vizes bugyi - napozás-meleg és nedves bugyi= hüvelygomba.

Semmi bajom a pucérkodással, sem a fürdőruha pártiakkal. De azért hulyeségeket ne terjesszunk már! Ezután meg az jön, hogy a legbiztonságosabb tamponban strandolni. .

2015. aug. 4. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!