Titeket zavar ha egy gyerek meztelenül van a strandon? (fiu, lány) és ha igen mér?
Figyelt kérdés
vagy ha nem is zavar titeket,hány éves korig mondjátok azt hogy oké ennyi idősen még belefér a meztelenkedés?#haiho
2015. aug. 3. 14:28
1/23 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy más gyereke mit csinál.
Az én fiaim (2 és 4 évesek) nem meztelenkednek, sem strandon, sem itthon a kertben.
2/23 anonim válasza:
Engem igen, egy kis bugyit mindegyik elbír.
3/23 anonim válasza:
Engem nem zavar. De furcsa, h sokszor nagyobb gyerekek, 5-6 évesek is meztelen vannak. Nálam vhol itt a határ. De inkább azért, mert én Ennyi idősen már nem szívesen mentem volna így emberek közé. Ráadásul emlékszem, h alig vártam, h legyen csini fürdőruhám :)
4/23 anonim válasza:
Én sajnálom az ilyen gyereket. Mindig az jut eszembe hogy felnőttként nem menne bele az ember pucéron a dzsuvás vízbe, mi a fenének viszik be így a gyereket?
5/23 anonim válasza:
Engem nem zavar, de az én fiam (most 3 éves) sosem volt meztelenül a strandon. Apuéknál a kertben igen, de ott csak mi látjuk.
6/23 anonim válasza:
Engem nem zavar a meztelenkedes, ha tud viselkedni a gyerek tolem szelirany jelzokent is funkcionalhat a himbilimbije. Ha ot es a szuleit nem zavarja, engem plane nem.
"Mindig az jut eszembe hogy felnőttként nem menne bele az ember pucéron a dzsuvás vízbe"
Te szerintem nem nagyon vagy tisztaban a viz kemiai tulajdonsagaival:D
7/23 anonim válasza:
Engem nem zavar más gyereke, de a sajátomat tuti nem engedném meztelenkedni, nehogy valami baja legyen. Lányoknál főleg fenn áll a hüvelyi fertőzés kockázata.
8/23 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy zavar, de szerintem nem a strandra való a pucérkodás, szóval szerintem sehány éves kortól nem kéne meztelenül rohangálnia a gyereknek nyilvános helyen.
9/23 anonim válasza:
Inkább te nem vagy vele tisztában. Mindenféle gomba, vírusfertőzés, baktériummal tele vannak ezek a vizek, az meg hogy sok gyerek, öreg belepisil attól tényleg steril lesz a víz. Az ismerősömnek a nőgyógyásza mondta, hogy ne menjen bele a vízbe mert attól kiújul a hüvelyfertőzése. A tv-ben is mindig szó van róla, de nyugodtan vigyed a gyereket pucéran ilyen vízbe.
10/23 anonim válasza:
Engem nem zavar,de én mindig adtam rájuk bugyit,gatyát.Nem kell hogy más gyerekek stb nézegessék,de a fő indok a higiénia.Nem a víz tisztasága hanem a homok illetve egyébb dolgok érintkezése a hüvellyel,fütyivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!