Dicsekedés kontra büszkélkedés, szerintetek hol a határ?
Figyelt kérdés
mi az ,amivel már megbántódik a másik fél?2éves a kislányom.szerintem az átlagnál többet tud,sokat foglakozom vele,szépen ,hosszan énekel,a szókincse választékos stb,de ha valakinek mesélem,nem tudom ,hogyan esik neki,ha az ő gyereke esetleg nem tart ott a fejlődésben.tudom,hogy minden gyerek máshogy fejlődik,de nem szeretnék konfliktust2015. júl. 29. 20:43
11/12 anonim válasza:
Az én gyerekem még kicsi volt, mikor összefutottam egy ismerősömmel. Kérdezgetni kezdett mit tud már a fiam. Én naiv azt hittem érdeklődik, de nem.. mindenre rávágta, hogy XY-ka már ezt is csinálja meg azt is, meg olyan erős meg egyből pohárból ivott és még sorolhatnám.
Azóta átmegyek az út másik oldalára.
Rokonokkal, közeli barátnővel lehet erről beszélni de ott sem mindegy hogyan. Én csak akkor kérdeztem meg legjobb barátnőmet mit tud már a babája, amikor féltem hogy a sajátom esetleg le van maradva de soha nem mondtam neki hogy képzeld már ezt meg azt tudja, mert rosszul eshet ha az övé még nem tart ott.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.dehogy vagyok kiképzőtiszt.csak nyitott,befogadó a világra-és ezt szeretném továbbadni a gyerekeimnek,akik tényleg nagyon érdeklődőek.ezért kérdeztem,hogy ti hogy csináljátok,mennyire beszéltek,és milyen formában egymással,játszótéren..stb.semmi dicsekvés nem állt szándékomban,nem irtam kiselemzést a lányomról.
2015. júl. 30. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!