Anyukák! Probléma lehet, hogy 3 éves kisfiam néha 3x/4x/5x is belekezd ugyanabba a mondatba?
Izgatott. Még nem érett meg annyira az idegrendszere, hogy mindazt ki tudja fejezni amit gondol, mégpedig olyan sebességgel és összetettséggel, ahogy szeretné. Nagyon édes, annyira előttem volt, ahogy leírtad! :)
Az enyém is csinált ilyet ennyi idősen, olykor most is, ha izgul, vagy figyelmetlen.
Gyógypedagógus
Ha megnyugtat, akkor az amúgy teljesen egészséges, 43 éves férjem is csinál ilyet.
Szétszórt típus, máshol jár az agya, mint amit mond.
Egy kisgyereknél ez meg korral jár, ilyenkor alapfelszereltség a szétszórtság :)
Enyem is csinalt ilyen, ma mar het eves nagyfiu, es be eem all a szaja azota sem. Csak tudd, ez igy marad, nem lattam meg gyereket, aki ennyit beszel, mint az enyem. Tegnap mar vagy egy perce csendben volt, ram nezett, es lekozolte, "annyi erdekes, kreativ dolog jar az eszemben, nem tudom hogyan kezdjek a megvalositasukba".
Nos, ilyesmikre szamits majd. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!