Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Probléma lehet, hogy...

Anyukák! Probléma lehet, hogy 3 éves kisfiam néha 3x/4x/5x is belekezd ugyanabba a mondatba?

Figyelt kérdés
Pl. ma este ez hangzott el: anya! A gólya.. Anya! A gólya.. Anya! A gólya mit visz a szájában? Vagy tegnap: anya mondtam,hogy.. Anya mondtam,hogy.. Anya,apa mondta,hogy vigyázni kell,nehogy beüssem magam. Egyébként gyönyörűen,érthetően beszél,csak nem tudom hova tenni ezeket az ismételgetéseket. Nem mindennaposak ezek,csak alkalmanként történik.
2015. júl. 17. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem megy közben a tévé?:) Vagy nem bambul el kicsit közben? Olyankor szoktak ilyet.:)
2015. júl. 17. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez azèrt van, mert rengeteg mondanivalòja van, ès a gondolatai már előrèbb járnak, mint a nyelve. Elfelejti h hol járt, ès inkább ùjrakezdi a mondòkáját. Ezt olvastam valahol, nem èn találtam ki. Egyèbkènt az èn 3 èvesem is nèha 2x nekikezd egy mondatnak.
2015. júl. 17. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Izgatott. Még nem érett meg annyira az idegrendszere, hogy mindazt ki tudja fejezni amit gondol, mégpedig olyan sebességgel és összetettséggel, ahogy szeretné. Nagyon édes, annyira előttem volt, ahogy leírtad! :)

Az enyém is csinált ilyet ennyi idősen, olykor most is, ha izgul, vagy figyelmetlen.

Gyógypedagógus

2015. júl. 17. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat, akkor az amúgy teljesen egészséges, 43 éves férjem is csinál ilyet.

Szétszórt típus, máshol jár az agya, mint amit mond.

Egy kisgyereknél ez meg korral jár, ilyenkor alapfelszereltség a szétszórtság :)

2015. júl. 17. 22:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok,köszi :-) igen,baromi sok mondandója van,egész nap be sem áll a szája. Este szokta leginkább ezt csinálni,ezek szerint akkor azért,mert merülőben az elem :-) elalvás előtt is ma azt mondta : anya,az okos gondolatok :-D aztán bealudt 5 másodperc múlva. Még álmában is beszélget,mindenfélét. Na,lényeg,hogy megnyugodtam :-) köszi még 1x!
2015. júl. 17. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, tök jó fej! :)
2015. júl. 17. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Enyem is csinalt ilyen, ma mar het eves nagyfiu, es be eem all a szaja azota sem. Csak tudd, ez igy marad, nem lattam meg gyereket, aki ennyit beszel, mint az enyem. Tegnap mar vagy egy perce csendben volt, ram nezett, es lekozolte, "annyi erdekes, kreativ dolog jar az eszemben, nem tudom hogyan kezdjek a megvalositasukba".

Nos, ilyesmikre szamits majd. 😊

2015. júl. 18. 08:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy hónap múlva lesz 4 éves a kislányom, és még Ő is csinál ilyet néha. :)
2015. júl. 18. 10:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es,jót nevettem :-) haláli dumája van! Mindenkinek köszönöm!
2015. júl. 18. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem is 7 éves múlt-és egész nap ezt csinálja.még nem annyira fejett a gondolkodása,hogy annyira hirtelen megfogalmazza,amit szeretne,pedig nagyon szeretné hamar elmondani.ráadásul az én kisfiam még nagyon választékosan is akarja magát kifejezni,ezért módosit sokszor
2015. júl. 19. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!