Egy bakotlövés után mikor induljak ugyanabba a kórházba, ahol egyébként nagyon csúnyán bántak velem?
Én legközelebb is mennék ha így fáj!
Az a dolguk hogy ellássanak!
Nem mindenkinek folyik el a víz,, 10 perces fájásokkal indúlni kell!
Sajnos ez ilyen, ha nem szülsz, nincs gondd, hazaengednek, és akkor mindenkinek úgy kell mennie ahogy tud, taxi, busz, rokon, barát!
Mondd meg legközelebb első baba, honnét kellene tudnod milyen ha fáj, igazi-e vagy jósló....
Na meg hogy szabad kórház válSztás van, jelented a betegjogi képviselőnek ha továbbra is lekezelő!
Nem sok esélye van hogy nála szülsz, nem minden este ugyan az az ügyeletes!
Hol az Apa?
Nincs egy barátnő aki ilyenkor segítene?
Szegénykém! Komolyan megszakad a szívem, hogy nagy pocakkal, hidegben kilöktek az utcára!
Ilyet nem lehet csinálni!!!!
Én is kórházban dolgozom, és a jósló fájást először kivizsgáljuk a szülőszobán (méhszáj, CTG) és ha ez bizonyítja, hogy tényleg csak jósolsz, akkor felveszünk osztályra, hogyha reggele/másnapra tényleg beindul ne kelljen újra bebumlizni. Első szülésnél egy csomó kismami jön be, mert még nem tudják megítélni milyen a valódi vajúdás! Ez teljesen normális, honnan is tudnák!!!!
Elképzelhetetlen, hogy emberek ilyen szívtelenségre képesek!!!
Én akkor sem mennék oda szülni, ha fizetnének érte!!! Nyilván, ha nincs más választásom kénytelen lennék.
Amúgy mérd a fájásaid rendszerességét! Tényleg óramű pontosak tudnak lenni, ha már 5 perceseknél jársz, tuti be tudsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!