Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valaki túlhordja a babát...

Ha valaki túlhordja a babát mitől függ hogy a 40. hét után befektetik a kórházba, ha egyébként nincs semmi probléma?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
kórháztól és orvostól függ, nincs egységes rendszer
2013. jan. 4. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem hordtam túl, kiírt napon szültem. De előtte egy nappal nstn azt mondza a doki hogy vagy befekszem holnap, vagy feljárok nstre minden nap. Szóval nekem a 41.héten kelett volna csak befeküdnöm
2013. jan. 4. 12:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Én a 41.héten szültem indítással,de egy szóval nem mondta a doki hogy feküdjek be.

Az egyik ismerősöm már a 40.héttől befeküdt,és 40+3napra szült.

2013. jan. 4. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
nálunk be kell feküdni a betöltött 40. hét után,akkor is ha minden rendben anyukával-babával
2013. jan. 4. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a kiírt napon este bementem a kórházba a férjemmel mert azt hittem szivárog a magzatvíz. Első gyerek volt és meg voltam ijedve. Aztán a kórházból már nem engedtek haza, mivel aznapra voltam kiírva, pedig semmi bajom nem volt, még fájások sem. 40+2 napra szültem, de indították.
2013. jan. 4. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
3-ból 2-t túlhordtam, mégse feküdtem be. Ha be kellett volna feküdnöm, átmentem volna másik kórházba inkább. Minek bent feküdni, ha 2 naponta amúgy is megyek vizsgálatokra és nincs semmi gond? Ezt tudta rólam a doki, fel sem merült, hogy befektessen. Az egyik szülésznő az egyik ctg-n pedzegette, hogy bent kéne maradnom.
2013. jan. 4. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
41+0-n szültem indítással, ez egy vasárnapi nap volt, de pénteken megkaptam a beutalót és hétfőn be kellett volna feküdnöm, legkésőbb szerdára lett volna meg a baba.
2013. jan. 4. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Tőlem kérdezték mikor betöltöttem a 40. hetet, hogy be tudok-e járni minden nap vizsgálatokra, vagy befekszem. Mondtam, hogy bejárok, a férjem pont szabin volt, tudott vinni minden nap. De volt egy kismama, ő kérte, hogy had feküdjön be, mert nem tud buszozni vidékről nagy pocival, anyagilag sem volt úgy elengedve.

41. hetesen viszont mondták, hogy mindenképp be kell feküdnöm, de ezt már nem vártuk meg, kisfiam 40+6 hetesen megszületett.

2013. jan. 4. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Itt sem fektetnek be ha nincs gond,akkor csak naponta be kell menni nst,uh,amnio stb...Attól is függ hogy előző szülés pl milyen volt stb
2013. jan. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!