Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak akkor indítja be a szex...

Csak akkor indítja be a szex a szülést, ha egyébként is itt az ideje?

Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok,napok óta vannak jóslóim,és talán a nyákdugóm is elkezdett távozni.Ilyenkor már nem szabad az együttlét?Félt a párom nagyon,nehogy baj legyen.
2011. febr. 14. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baba még nem akar megszületni, a szex nem indítja be. Én 11 nappal hordtam túl a babámat, az utolsó előtti napig próbálkoztunk ezzel a módszerrel, de nem jött be.
2011. febr. 14. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 3 nappal hordtam túl, de nem jött be a szex az indításra. Ha bent akar maradni a baba, akkor még bent is fog. :)

Mondjuk én tök zárt voltam végig, nyákdugóm sem ment el.

2011. febr. 14. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk meg bejött,elvileg a sperma miatt beindulhat,de ezek szerint embere válogatja!!!
2011. febr. 15. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy beinduljon a méhszájnak megfelelően érettnek kell lennie. Szóval koraszülést nem fog előidézni, hacsak nincs valami más probléma is, mondjuk egy súlyos fertőzés vagy ilyesmi.

Mi mindhárom gyerekünk születése előtti este szexeltünk. Egyik se jött korábban. :) 42. hét, 39. hét, 38. hét

2011. febr. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!