Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok, az ovis beszokt...

Mit gondoltok, az ovis beszoktatásról, anyával, vagy nélküle? Mert az óvodavezető azt mondta, hogy ő jobban szereti anya nélkül, igaz sír egy kicsit, de jobb úgy.!? Őszíntén, én nem tudnám csak úgy otthagyni elsőre a sok idegen között! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 07:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! Ne aggód! Az enyém ugyanolyan volt, meg se szólalt, nézett maga elé a földre és fogta a kezem. Nagyon szégyenlős kislány. A mai napig nem köszön sem az óvónéniknek, de még a gyerekeknek sem, mert azt mondja nem mer. Ha valaki odamegy hozzá játszik vele, de magától nem megy oda senkihez, sőt nem is beszélget. Ennek ellenére nagyon szeret járni és tényleg az első nap csak egy nagyon picit sírt, csak a rend kedvéért, de mikor délben értementem már vigyorogva fogadott és mondta, hogy mindennap jön. Azóta sem volt még soha, hogy ne akart volna menni, csak ő ilyen magának való kislány. Én is ilyen voltam, ennek ellenére én is szerettem az ovit, úgyhogy nem aggódom.
2010. márc. 6. 12:07
 12/13 A kérdező kommentje:

Majd meglátjuk.Mikor már csak a leendő ovonénijével beszélgettem az udvaron,akkor már bátrabb volt.Szereti a gyerekeket....ameddig ott vagyok..!

Hát sajnos kénytelen lesz hozzászokni

2010. márc. 6. 12:41
 13/13 anonim ***** válasza:
nálunk a bolcsibe szoktatás is anya nélkul ment. az elso 2 nap síros volt, aztán már csak reggel picit, a 2. héttol pedig minden gond nélkul. pedig másfél éves volt a fiam, nagyon anyás. én a dadusok tapasztalatára bíztam, és nem bántam meg, nekem is szornyen nehéz volt, de igyekeztem lefoglalni magam, hogy ne egész nap azon rágodjak, mi lehet vele....
2010. márc. 6. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!