Rossz anya vagyok amiatt, hogy csináltam a három éves kislányomnak csillámtetkót?
Jah.... szerintem meg is kéne kövezni érte.
:DDD
Rokonság. Szerintük rossz anya vagyok emiatt, hogy már most ilyenekkel foglalkozunk.
Szerintem semmi gond nincsen vele. Nekünk is rengeteg minta van amiket próbálgatunk. Idèn tettem fel neki először.
Azt mondják, hogy ezzel elő idèzem azt, hogy majd 14 èvesen pedig a rendes tetoválás miatt fog nyávogni.
Nekem is van tetoválásom nem is egy. De nem gondolom, hogy emiatt rossz anya lennèk, hogy a kislányom csillámtetoválást kapott amit akár másnap le tudunk mosni ha úgy van.
Aranyos kis rajzfilm figurás mintát csináltam neki.
Nem vagy rossz anya és ezt pontosan tudod te is, remélem.
Az anyasággal jár az is, hogy a helyén tudod kezelni az efféle véleményeket.
Az 5 éves kisfiamnak is van, tele vagyunk mi is mintákkal, csillámporokkal stb.- még lányos mintákkal és színekkel is, hogy a kis barátainak is csinálhassak, ha szülinap vagy hasonló van.
Közel 40 éves vagyok, az én kisgyerekkoromban meg a "matricás tetkó", később a donald rágós felragasztós tetkó volt a divat- pont mint most a csillámtetoválás. Semmi rosszat nem látok ebben. Játék, lekopik, lemosható és nem az ilyen külsőségek határozzák meg egy ember jellemét vagy egy gyerek fejlődési útját.
Te pedig akkor teszel a legjobbat magadnak, a vérnyomásodnak, ha még azt az időt sem áldozod erre a beszólásra, amennyi ideig tartott kiírni ide ezt a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!