Mit gondoltok ezek miatt milyen problémái lehetnek a gyermeknek?
Pontokban felsorolom a dolgokat. 7 èves kisfiú, anyuka 45 èves.
- anyuka nagyon fèlti, a házuk előtt lèvő játszótèrre nem engedi le
- barátja nincs a kisfiúnak, az iskolában is folyamatos magatartás problèmái vannak(hangos beszèd, más csúfolása. De mindig ő jön ki belőlr rosszul)
- a fèltès miatt egèsz nap számítógèp előtt játszik
-elhízott (135cm/46kg). Kevès ètelt eszik meg inkább egèsz nao nassol
- asztalnál nem tud megülni, kèssel villával nem tud enni ez vissza vezethető arra, hogy nagyom kevès ètelt eszik meg
- nem tud viselkedni: belebeszèl mindig mindenki szavába,ha nem az van amit ő akar akkor hatalmas hisztit csinál
- csúnyán beszèl
- az apuka külön szobába alszik mert nem akar a gyerek az anyuka mellől tágítani
- a fenekèt nem tudja kitörölni, ha valaki megemlíti neki akkor ismèt hiszti. Ha anyukának van említve az rá hagyja, hogy ráèr mèg vele
- mikor izgul valami miatt 2 percenkènt megy pisilni( a wct nem tudja lehúzni maga után)
- sportolni semmit nem akar, a súlyából adóan futni nem tud ès a számítógèpen kívűl semmi nem èrdekli.
Ezek tudatában ki mit gondol?
Mi lehet ezek miatt a gyerekből?
Milyen problèmákkal szembesülhet?
Hogy èrtheti meg az anyuka, hogy nemnormális amit csinál?
Ha meg idoben megtanitjak mit hogyan kell akkor normalis ember is lehet belole. Az anyaval kell megertetni, mi a gond. Nekem nagyon ugy tunik, hogy inkabb vele vannak problemak.
Suliban ki huzza le a vecet utana? Tesiorakrol fel van mentve?
Sok csufolodasnak lesz a kissrac a celtablaja :(
Anyuka egy tanar segitsegevel megerthetne, hogy valtoztatnia kell de aziskolanak is akarnia kell es felismernie a bajt.
Tipikus példája annak amikor valaki rosszul szereti a gyerekét és ezzel csak árt szegénynek, teljesen tönkreteszi egy életre.
A gyerek már most külső szakember segítségére szorul lelki téren, de ha így folytatja az "anyuka", akkor a gyerekből egy érzelmi nyomorék felnőtt lesz.
Arról nem is beszélve, hogy hamarosan egyedülálló szülővé válik, ha továbbra is szimbiózisban kíván élni a fiával....
nagyon sajnálom.
ha nem tanítja önállóságra, még az is előrevetíthető, hogy életképtelen felnőtt lesz.
de vannak olyan anyák, akik nagyon is tudják, és direkt nevelik saját maguknak a fiukat. én láttam egy kínai nő, meg a kiságyból sem engedte ki, és 40 éves férfi és még kiságyban él(olyan rövid a kiságy, hogy ki sem tudja nyújtani a lábát, ha fekszik), és anyuka eteti...szerintem ő is, nagyon is tudja, mit csinál a saját gyermekével...
beteg szülő az ilyen.
Milyen rokon vagy?
Ha az anyuka meghalna, neked kellene tovább gondozni a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!