Vinnétek magatokkal a 3,5 éves gyereketek vérvételre?
Holnap reggel megyek, aki vigyázott volna rá most hívott hogy nem tudja vállalni. Másra nem tudom bízni.
Terhes vagyok, pajzsmirigy-problémáim vannak, ezért fontos lenne minél előbb a vérvétel.
Ahányszor bemegyek SZTK-ba, kórházba, mindig olyan mintha óvodába mennék, akkora a gyerekzsibongás...
Teljesen megszokott és nincs ebben semmi rendkívüli.
Egyetértek az előttem szólókkal.
Én is viszem magammal minden alkalommal, mert nincs kire hagyni. Legutóbb ráadásul mei taiban a hátamra kötve, mert tönkrement a babakocsink. Két hölgy odajött hozzánk és szórakoztatták, amíg levették a vért, hogy ne nyúljon bele a tűbe. De mások is szokták vinni a gyereküket, ha egyszer nincs kire hagyni, vinni kell és kész. Sose szóltak még érte.
Én vittem 2,5 évesemet (többször is) vérvételre, amikor terhes voltam. Egy nagyszülő és semmi segítségem nem volt a közelben, a férjem meg nem vehetett ki az összes vizsgálatra szabit...
Volt hogy a nőgyógyászhoz is vittem.
Köszönöm a válaszokat.
Voltunk, minden rendben ment :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!