Vinnétek magatokkal a 3,5 éves gyereketek vérvételre?
Holnap reggel megyek, aki vigyázott volna rá most hívott hogy nem tudja vállalni. Másra nem tudom bízni.
Terhes vagyok, pajzsmirigy-problémáim vannak, ezért fontos lenne minél előbb a vérvétel.
Ha nem tudnám hová elvinni, nem lenne ki vigyázna rá, akkor igen, elvinném magammal. Megbeszélném vele, hogy addig üljön le a közelemben, várjon meg, míg végzek. Esetleg vinnék egy könyvet, vagy valami kis játékot, amivel addig lefoglalja magát.
De szerintem a nővérek is biztos segítségedre lennének.
Nem a gyereket féltem, inkább az egészségügyi protokoll érdekel. Tehát hogy beengednek-e vele egyáltalán.
Meg hogy "illik-e" ilyet tenni, vagy inkább halasszuk a vizsgálatot.
Kérdező!
4 gyereket hordtam ki, soha nem volt segítségem, még annyi sem, hogy vigyázzanak a gyerekre, gyerekekre, amíg vizsgálatra megyek, a férjem meg a munkabeosztása miatt nem nagyon tudott elszabadulni a munkahelyéről. Soha, sehol nem szóltak, hogy miért van velem gyerek, mindenhol kitalálták, hogy nem volt kire hagynom. Nem halasztanám a vizsgálatot!
"Tehát hogy beengednek-e vele egyáltalán."
Igen, nem tilthatják meg.
"Meg hogy "illik-e" ilyet tenni, vagy inkább halasszuk a vizsgálatot."
Ez nem "illés" kérdése. :)
Hogy halasztanál el egy vizsgálatot terhesen, pajzsmirigyproblémákkal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!