Anyukák? Ti hogy oldjátok meg a nyári szünetet?
Figyelt kérdés
Van egy kislányom, aki jövőre óvodás lesz már. Én újra dolgozni fogok. Anyósom nyugdíjas és beszélgettünk róla, hogy a nyári szünetet hogyan szokták a szülők megoldani. Anyósom a legnagyobb természetességel mondta, hogy majd egész nyáron ott lesz nála a gyerek, mert hogy nekünk úgyis kell a szabi, ha beteg lesz év közben. Anyósomék 200 km-re laknak tőlünk, a közelünkben sajnos nincs rokon. Nálam teljesen kivágta a biztosítékot, hogy egy egész nyarat ne lássam a gyerekem, csak ha meglátogatjuk. Azt mondta majd hétvégente hazavihetjük. Nem hinnem, hogy pénteken utaztatnánk a kicsit 200 km-t aztán vasárnap vissza.. Nem azért vállaltam gyereket, hogy ne lássam hónapokig. Nyilván ő a legfontosabb nekem és azt szeretném, hogy neki is jó legyen. Persze nyaraljon a nagymamánál 2 akár 3 hetet a nyáron, na de egész nyáron vele? Más hogy oldja ezt meg, ha dolgozik anya is apa is? Már előre idegesít, ha rá gondolok. Más anyósa is így rápörög az unokára? Nem szeretném megbántani, de egy olyan megoldást szeretnék, ami mindenkinek jó és azért a szüleivel legyen a kicsi.2015. jún. 26. 19:44
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h ennyien válaszoltatok. Akkor meg lehet oldani a felügyeletet majd valahogy. A suli a gázoosabb, de az még messze van előre idegeskedni.
2015. júl. 21. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!