Ha két kocsitok van es két gyerek, hogy oldjátok meg a "váratlan" utazásokat?
Nekekünk 2kocsi 3gyerek...
Összesen van 3ülésmagasítónk egy 15-36kg- os és egy 9-36os ülésünk. A két ülés az én kocsimban van, a 3évessel még itthon vagyok, az 5évest apa hordja oviba ülésmagasítón, de közel van az ovi nagyon. Apa kocsijában 2ülésmagasító van, az enyémbe a 2ülés és egy magasító.
HOsszabb útra ha megyünk, akkor a két ülést átrakjuk apához és a nagy kocsival megyünk.
7éves a legnagyobb gyerek, neki elég már a magasító is.
Van egy rettentő egyszerű megoldás. Vidd te reggel a nagyot, úgyis otthon vagy a 3 hónapossal. Semmi baja nem lesz az oviban, nálunk rengeteg babakocsis is van már reggel fél nyolckor és hordozóban is hoznak babákat. A férjük gondolom meg nyugodtan el tud reggel menni dolgozni.
Én is vittem a kicsit magammal 3 hónaposan már az oviba, mikor a 2 nagyot vittem. Elhiszem, hogy kényelmesebb otthon lenni reggel, de ez ezzel jár. Gondolj már a férjedre is. Korábban kell elindulnia is gondolom, aztán dugó, aztán munka, jóhogy nem ő is megy érte. Jó, amíg nagyon pici a gyerek az más, de 3 hónaposan azért már jobb esetben több oltáson túl van. Nem vagy életrevaló. Így én sem értem minek egyeseknek több gyerek. Bocs, ha megsértettelek, de azért becuccolni fél tucat gyerekülést, hogy ne kelljen rakosgatni, hát nem tudom, pénzkidobás. Nem is kell rakosgatni, max. hétvégén, mikor közös program van. Hétköznap meg te is tudod vinni a nagyot oviba a picivel, ha már amúgy is ide-oda akarod vinni magaddal. Miért nem te viszed az oviba? Probléma megoldva és nem kellett még 2 gyerekülést venni pluszba. Ha te is dolgoznál és nem tudnád a gyereket oviba vinni, akkor megértem, hogy kell még gyerekülés, de ha otthon vagy minek?
Ja és igen, akár mehetsz tömegközlekedéssel is. Nehogy már ilyen piti dolgot ne tudj megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!