Nálatok az 5-6 éves gyermek mennyit számítógépezhet egy nap?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 10:25
1/31 anonim válasza:
Semennyit nem szokott. Max. odaül az apja mellé, amikor ő játszik és egyszer-kétszer elkéri a joysticket.
2/31 anonim válasza:
Egyáltalán semennyit.
Nem szokott gépezni.
Van játék tanuló gyereklaptopja mindenféle feladattal (lehet rajta zenélni, számokat keresni, memóriajátékozni, párkeresőzni, kakukktojást keresni stb.) azt szokta használni, az a nekivaló játék (értelmes, hasznos is egyébként).
Hétköznap nem látja azt, hogy én is az együtt töltött pár órában ülnék a laptop előtt- igyekszem akkorra időzíteni, amikor már alszik, ha muszáj.
Nincs rá igénye, ennek nagyon örülök és nem gondolom, hogy le lenne maradva fejlődésben :)
3/31 anonim válasza:
5,5 éves. Nem szokott. Kb hetente 1x eszébe jut, h játszana angry birdös játékot, akkor megkapja a tabletet. Kb 10 percig érdekli.
4/31 anonim válasza:
Kb fél órát.
A painttel rajzol, meg monkey go happy-t játszik
5/31 anonim válasza:
Számítógépen semmit, ha kell neki, aki tableten játszhat. De azt is többnyire utazásokkor nyomja, amúgy nem igazán jut eszébe.
7/31 anonim válasza:
Nem gépezet egyáltalán. Tanuló laptop vagy telefon rövid ideig max 20 perc.
8/31 anonim válasza:
Miért nem engeditek gépezni őket, felügyelet mellett? A mai világhoz hozzá tartozik. Az én lányomnak rengeteget javult a finommotorikus mozgása az egér kezelésének megtanulásakor. Amikor rajzol vele akkor szintén fejleszt. Rengeteg jó kis logikai játék van fent a neten. Ráadásul én már most tanítom, hogy mikre kell ügyelni, ha netet használ.
9/31 anonim válasza:
semennyit.Nekem rengeteget romlott a szemem a számítógép miatt,ezt a szemész mondta,úgyhogy amíg meg tudom kerülni hogy gépezzen addig megteszem.Egy idő után úgyis oda fog ülni,de 5-6 évesen felesleges.Szerencsére meg voltunk több 10.000 évig számítógép nélkül,és nem volt gond a finom motorikával..
10/31 anonim válasza:
Nem is azt mondtam, hogy ez az egyetlen, lehetőség a fejlesztésére, de ez is egy a sok közül. A TV legalább annyira rontja a szemet, sőt az olvasás is. És a suliban a napi 8 óra táblabámulás szintén. Több 10000 évig a messzeséget kémleltük. Ehhez képest minden közelre való hosszas fókuszálás rontja a szemet, de sajnos a mai világban szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!