Számít valamikor vagy valahol, ha megindult, de leállított koraszülés miatt volt veszélyeztetett a terhesség, de végül megfelelő súllyal és időre született a gyermek?
Az elmúlt két hónapban kétszer is belefutottam ebbe a kérdésbe, egyszer a gasztrón kérdezte a doktornő, egyszer pedig a bölcsődés szülőin adtak a kezünkbe egy formanyomtatványt, amit kitöltve vissza kell küldeni.
Mindkétszer azt kérdezték, hogy volt-e bármilyen komplikáció (a doktornő kifejezeten fenyegető vetélés, koraszülés tényét is kérdezte) a terhesség során.
Szerintem érdemes megmondani, miért ne.
Nekem problémamentes terhességem volt, igaz, hogy rohamszülésem, de komplikáció mentes. Enne ellenére fejlődésben lemaradt a lányom, valószínűleg már az anyaméhben érte valami, nem lehet tudni.
Nincs ezen mit szégyenleni, vagy ilyesmi. Ez nem hátrány, vagy ciki, hanem hasznos információ lehet.
Nagyon köszi.
Tudtok valami konkrétumot, hogy milyen következményei lehetnek a fentieknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!