Hogy reagáljam le, ha a nagymama folyton szidja, becsmérli a kis unokáját nekem, persze a szemébe meg dícséri?
Én megmondanám neki, hogy vegyen vissza magából sürgősen!
És én simán megcsinálnám azt is, hogy nem találkozok vele többet ha ilyen.
Nem viselném el, hogy becsmérli a gyereket.
Továbbra sem értelek...
Ilyemi?
"A hülye fiad sosem tanul meg cipőt kötni már?!"
"A buta gyereked meddig iszik üvegből?"
Vagy mi?
uristen.. ráadásul anyukád.. :(
Külön laktok?
Hát én sem értem a konkrét szitut. De ha így áll, még mindig jobb, ha dicséri, mintha piszkálná és mindig elégedetlen lenne vele. Hogyan szidja, becsmérli neked?
Ha ez vigasztal, akkor nálunk anyám csak engem becsmérel, én mindent rosszul csinálok, szánt szándékkal csinál mindent másképp, mint ahogy kérem. Anyósom pedig képtelen megdicsérni a gyerekeket, olyat még nem csináltak, amiben nem talált volna valami hibát.
Ismerős, anyukám ilyen pont.
De még a jobbik eset, ha a gyereknek a szemébe nem mondja, nálunk azt is mondja.
A mi esetünkben az van, hogy neki gloria lebeg a feje felett, mert ő otthon maradt a húgommal méltányossági gyesen, mert mindenhonnan kirúgták a kicsi gyerek miatt. Most meg állandóan azzal jön, hogy azért ilyen problémásak a gyerekek, mert én a karrierista nő nem maradok otthon a gyerekekkel.
Mindenben rosszak szerinte, neveletlenek, nem segítenek a házimunkában, a gyerekem nem tud olvasni (most volt elsős). Szóval nagyon rossz szegényeknek, hogy ilyen rossz anyjuk van.
Nem értem igazán én sem, hogy miért csinálja, bár mi sosem voltunk jóban. Én elég ritkán megyek oda, kerülöm, amikor csak tehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!