Nálatok beleszól a nagymama (anyukád) a gyerek nevelésébe? (bocs kicsit hosszú lesz)
Az én fiam még csak 2 éves,de mivel mi anyumékkal együtt lakunk rengetegszer előfordul,hogy anyum kiborít valamivel.Egyik dolog az,hogy borzasztóan elkényezteti a fiamat,mindent megenged neki,teljesen a fejére nőtt már a gyerek.Aztán persze,ha nyilvános helyen hisztizik a gyerek,vagy akaratos,akkor azért én vagyok a hibás,mert ugye én vagyok az anyja,nekem kéne megnevelni...
A másik,amivel teljesen az őrületbe kerget,hogy állandóan ellenőriz,hogy mindent jól csinálok-e.Ha indulunk valahova a gyerekkel 100x megkérdezi,hogy hozok-e a gyereknek inni-ennivelót,van-e nálunk váltás ruha,viszek-e kabátot,ha netán később hűvös lenne...Szóval,úgy viselkedik,mintha én idióta lennék és nem tudnám,hogy mit kell vinni a gyereknek,mire lehet szükségünk,ha elhagyjuk a házat.
Otthon is képes naponta többször megkérdezni,hogy adtam-e a gyereknek enni,nem szomjas-e...Szóval őrület.
Múltkor egy alkalommal elmentünk sétálni a párommal és fiunkkal.Idő közben eleredt az eső,mi pedig beálltunk egy fedett helyre és hívtunk egy taxit,hogy haza tudjunk menni.Amíg a taxit vártuk,anyám felhívott és elkezdett őrjöngeni a telefonba,hogy mi milyen felelőtlenek vagyunk,hogy ilyen időben lődörgünk a gyerekkel.Ilyenkor nagyon ki tud borítani,de igyekszem türelmes lenni és inkább elengedem a fülem mellett az ilyen piszkálódásokat,mert különben naponta 50x összevesznénk.Néha,amikor már sokadszor kérdezi,hogy adtam-e inni a gyereknek,beszólok,hogy "Nem,nem adtam.Már napok óta szomjazik".Ilyenkor anyum forgatja a szemét,de veszi az adást,hogy túllőtt a célon. :)
Szóval van súrlódás rendesen,de egyébként nagyon sokat segít és imádja az unokáját,csak néha nem veszi észre,hogy átlép egy határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!