Miért engeditek, hogy a gyereketek bemenjen miközben végzitek a Szükségetek? A te anyukád ezt neked megengedte, mikor ugyanilyen idős voltál?
Ne haragudj, de az eredeti kérdésed teljesen másról szól, mint a kommented. Nyilvánvalóan kirívó illetlenség egy 5 évestől a vécén rányitni a vendég nénire, és végignézni, ahogyan betétet cserél. Nekem is van ennyi idős fiam, eszébe sem jutna, hogy bárkire, engem is beleértve, rányisson a vécén, mert nem kisgyerek már. Lassan a 3 éves lányom is leszokik erről, már nagyon ritkán jön be. De 1-2 évesen nyugodtan bejöhettek hozzám, máshoz akkor sem, nem is igényelték. Nem az érdekelte őket, hogyan végzem a dolgom, hanem a társaságom kellett nekik.
Én a párom előtt összesen 2 alkalommal pisiltem, a két szülésem után közvetlenül, mert nagyon gyenge voltam, pedig nem vagyunk egymás előtt szégyenlősek, csak ezt nem szeretjük. Na de egy gyerek előtt, aki fel sem fogja?
A kérdezővel értek egyet. Engem nem engedett be anyukám maga után, én sem fogom beengedni a wc-re a gyerekem. Az ürítés magánügy.
Kérdező, a sógornőd 5 évese azért jött utánad, mert anyukája megengedi neki, így a kicsinek az a természetes. Sajnos az anyja nem nevelte meg, hogy azt nem szabad. Legközelebb zárd magadra az ajtót. Vagy ne betétezz náluk, csak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!