Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért engeditek, hogy a...

Miért engeditek, hogy a gyereketek bemenjen miközben végzitek a Szükségetek? A te anyukád ezt neked megengedte, mikor ugyanilyen idős voltál?

Figyelt kérdés

2015. jún. 15. 15:22
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
én 25 vagyok, de mindig az utolsó percben készülünk el anyummal, amikor megyünk valahova, szal én bemegyek hozzá... :D meg ő is hozzám, aztán tolakszunk a fürdőben, na de mi ilyenek vagyunk... :D
2015. jún. 16. 00:44
 42/43 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az eredeti kérdésed teljesen másról szól, mint a kommented. Nyilvánvalóan kirívó illetlenség egy 5 évestől a vécén rányitni a vendég nénire, és végignézni, ahogyan betétet cserél. Nekem is van ennyi idős fiam, eszébe sem jutna, hogy bárkire, engem is beleértve, rányisson a vécén, mert nem kisgyerek már. Lassan a 3 éves lányom is leszokik erről, már nagyon ritkán jön be. De 1-2 évesen nyugodtan bejöhettek hozzám, máshoz akkor sem, nem is igényelték. Nem az érdekelte őket, hogyan végzem a dolgom, hanem a társaságom kellett nekik.

Én a párom előtt összesen 2 alkalommal pisiltem, a két szülésem után közvetlenül, mert nagyon gyenge voltam, pedig nem vagyunk egymás előtt szégyenlősek, csak ezt nem szeretjük. Na de egy gyerek előtt, aki fel sem fogja?

2015. jún. 16. 06:09
 43/43 anonim ***** válasza:
0%

A kérdezővel értek egyet. Engem nem engedett be anyukám maga után, én sem fogom beengedni a wc-re a gyerekem. Az ürítés magánügy.

Kérdező, a sógornőd 5 évese azért jött utánad, mert anyukája megengedi neki, így a kicsinek az a természetes. Sajnos az anyja nem nevelte meg, hogy azt nem szabad. Legközelebb zárd magadra az ajtót. Vagy ne betétezz náluk, csak otthon.

2015. jún. 27. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!