Miért engeditek, hogy a gyereketek bemenjen miközben végzitek a Szükségetek? A te anyukád ezt neked megengedte, mikor ugyanilyen idős voltál?
Nekunk anyu megengedte es semmi baja nem volt vele. Allandoan ment az anyu anyu, meg allandoan volt valami kouzolni valonk es o imadta hogy o a kozpont nekunk. Mindenert ohozza megyunk. Es egesz nagyok voltunk meg akkor is ranyitottunk ha valamit mondani akartunk. Aztan magunktol leszoktunk mikor mar megtanultuk kivarni a sorunkat. Es ki is extra gyorsan szobatisztak lettunk. Az idosebb testvereimel is wc-ztunk egyutt. Ok a wc_n es a bilin. :)
En is meg fogom engedni az enyemnek hogy jojjon ha akar mertt ugy tanul.
Apum utan sosem mentunk mert anyum a fonok. Apuval nem sok mindent ertunk el. Nem zaklattunk hogy apu apu. De nem is akart az ember menni utana mert nagyon budoset tudott krealni. :) :)
A parom elott nem vegzem semilyen dolgomat, mert nekem az mar tulzas lenne 7,5 eves kapcsolat utan is. De nem is kell, mert kepes vagyok tartani. Szepen megtanultam hogyan kell, mert nagy csalad vagyunk egy wc vel. :D
Egyebkent mindenki csinalja ahogy akarja.
Nem,ha szexelünk, akkor nyilván alszik! Nem hinném,hogy bármelyik házaspár akkor szexel,ha ébren a gyerek.
Bébiőrrel alszik, hallom szex közben,ha felébred.
Kérdező, van gyereked? Ha nincs, akkor nincs igazán miről beszélni. Majd kialakul, mi lesz, ha lesz.
Ha van gyereked, akkor mit csinálsz vele?
De gondolom nincs gyereked, mert ha lenne nem jönnél a szex témával, nem kevernéd bele ebbe a témàba. Sőt lenne más - sokkal fontosabb dolog - ami felmerülne benned kérdésként.
Nekem két gyerekem van és igen semmilyen problémának érzem a kérdésed a gyereknevelés nehèzségei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!